Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Luchthaven Mallorca - de Palma (PMI)

5 Parkeergarages gevonden
 • AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - VIP
  1. Dichterbij

  AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - VIP

  Overdekt (2m)
  ContactlessContactloze toegang
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - Preferente

  AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - Preferente

  Overdekt (2.1m)
  ContactlessContactloze toegang
  Wandeltijd naar de terminal:
    2 minuten.
 • AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - General

  AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - General

  Overdekt (2.1m)
  ContactlessContactloze toegang
  Wandeltijd naar de terminal:
    2 minuten.
 • Larga Estancia Palma de Mallorca - Aeropuerto AENA

  Larga Estancia Palma de Mallorca - Aeropuerto AENA

  Overdekt (2m)
  ContactlessContactloze toegang
  Wandeltijd naar de terminal:
    5 minuten.
 • WIFI PARK - P&R - Aeropuerto de Palma de Mallorca
  1. Goedkoper

  WIFI PARK - P&R - Aeropuerto de Palma de Mallorca

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.

Waar te parkeren in Luchthaven Mallorca - de Palma (PMI)

Zoek je een parkeerplaats, maar dan wel eentje die betaalbaar is? Dan heb je geluk! Met Parclick vind je snel een parkeerplaats in 250 steden. Vergelijk de prijzen van parkeergarages en kijk welke parkeergarage het dichtst bij jouw bestemming ligt. Je kunt ook direct via je smartphone reserveren en betalen. Dat gaat lekker snel. Bij ons boek je een parkeerplaats in Luchthaven Mallorca - de Palma per uur, dag of zelfs per maand. Boek nu bij Parclick!

Ben je op weg naar Luchthaven Mallorca - de Palma en heb je nog geen parkeerplaats? Gebruik dan de Parclick app of website om je parkeerplaats te boeken. Bij ons vind je snel een parkeerplaats in de buurt voor de beste prijs. Geniet lekker van je bezoek aan Luchthaven Mallorca - de Palma en maak je geen zorgen over je auto. Vul het adres in waar je wilt parkeren en Parclick laat alle beschikbare parkeerplaatsen op loopafstand zien.

Waar je ook naartoe gaat, je kunt op ons rekenen. Gebruik Parclick en parkeer in alle bekende Europese steden. We hebben parkeerplaatsen in meer dan 250 steden. Boek bij ons vooraf je parkeerplaats. Bij ons kun je dagen, weken of zelfs maanden van tevoren al je parkeerplaats reserveren. Parkeer voordelig in parkeergarages bij het stadscentrum, treinstation, busstation, de haven of het vliegveld.

Bij Parclick maken we je leven makkelijker. Een goedkope parkeerplaats reserveren is bij ons dan ook zo geregeld. Je betaalt bij ons de beste prijs en je reserveert gewoon vooraf je parkeerplaats. Boek zo lang van tevoren als je wilt. We hebben 1800 parkeerplaatsen. Je hoeft er alleen maar eentje te kiezen en te genieten van alle voordelen van Parclick.

Parclick is een app voor iOS en Android waarmee je gratis parkeerplaatsen zoekt en reserveert. Zo weet je altijd van tevoren dat je kunt parkeren. Bij de boeking hoef je alleen maar de plaats, datum en het tijdstip in te vullen. Onze zoekmachine laat dan de dichtstbijzijnde en goedkoopste parkeerplaatsen zien. Bekijk de prijzen, de parkeerfaciliteiten, foto's en beoordelingen en boek dan met je smartphone de meest geschikte parkeerplaats.