• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Brussel Zuid

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Brussel Zuid

De Gare du Midi in Brussel is een van de belangrijkste treinstations van de stad en bedient vele nationale en internationale bestemmingen. Als je van plan bent om vanuit Gare du Midi te reizen, wil je waarschijnlijk weten hoe je in de buurt kunt parkeren. Je kunt de beschikbare parkeermogelijkheden in de buurt van Gare du Midi in Brussel verkennen met Parclick. Parclick helpt je de beste parkeerplaats te vinden.

Parkeren bij Gare du Midi Brussel

Gare du Midi in Brussel bevindt zich in de gemeente Anderlecht, in het zuidelijke deel van de stad. Dit gebied is dichtbevolkt, wat betekent dat het moeilijk kan zijn om een parkeerplaats te vinden. Er zijn echter verschillende parkeeropties in de buurt van het station.

Als je reist vanuit Gare du Midi in Brussel, weet je waarschijnlijk hoe moeilijk het kan zijn om een parkeerplaats in de buurt te vinden. De omliggende straten zijn vaak druk en openbare parkeerplaatsen kunnen duur en vol zijn vanwege de populariteit van het station. In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende parkeeropties die beschikbaar zijn in het gebied van Gare du Midi in Brussel, inclusief parkeertarieven, prijzen van parkeerplaatsen en goedkope parkeermogelijkheden.

Parkeeropties in het gebied van Gare du Midi in Brussel

Er zijn verschillende parkeeropties in het gebied van Gare du Midi in Brussel. De meest voorkomende parkeeropties zijn openbare parkeerplaatsen, maar het is belangrijk om te weten dat de tarieven voor openbaar parkeren vaak hoog zijn en sterk kunnen variëren, afhankelijk van de duur van je parkeerperiode. Hier is een voorbeeld van de tarieven voor een openbare parkeerplaats rondom Gare du Midi in Brussel:

Parking Gare du Midi (SNCB): €2,40 voor 30 minuten, €4,80 voor 1 uur, €11,40 voor 3 uur, €20,20 voor 6 uur, €25,20 voor 9 uur en €31,20 voor 12 uur.

Het is ook mogelijk om goedkopere parkeerplaatsen te vinden in het gebied van Gare du Midi in Brussel. Deze goedkopere parkeerplaatsen bevinden zich vaak op loopafstand van het station, maar kunnen aantrekkelijke prijzen bieden voor reizigers die op hun budget letten. De prijzen van particuliere parkeerplaatsen variëren ook afhankelijk van de nabijheid van het station, de duur van je parkeerperiode en het type parkeerplaats dat je kiest.

Parkeerreserveringen met Parclick

Het reserveren van een parkeerplaats bij Gare du Midi in Brussel via Parclick is een eenvoudige en handige manier om gegarandeerd een parkeerplaats te krijgen tegen een voordelige prijs. Met Parclick kun je online je parkeerplaats reserveren voordat je bij het station aankomt, wat je tijd en geld bespaart bij het zoeken naar een parkeerplaats in een druk en drukbezocht gebied.

Om je parkeerplaats met Parclick te reserveren, hoef je alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen:

  • Voer de data en tijden van je aankomst en vertrek bij Gare du Midi in Brussel in.
  • Kies de parkeerplaats die het beste bij je behoeften past wat betreft tarieven, locatie en type parkeerplaats (binnen, buiten, overdekt, niet-overdekt).
  • Voer je gegevens in en maak de betaling veilig online.
  • Nadat je je parkeerplaats met Parclick hebt gereserveerd, ontvang je een bevestiging van je reservering per e-mail, evenals een QR-code of bevestigingscode om toegang te krijgen tot de parkeerplaats. Je kunt je reservering ook op elk moment voor je aankomst bij het station wijzigen of annuleren.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het reserveren van een parkeerplaats met Parclick. Naast het besparen van tijd en geld bij het zoeken naar een parkeerplaats, kun je er zeker van zijn dat je bij aankomst een gegarandeerde parkeerplaats hebt. Je kunt ook geld besparen door vooraf te reserveren, omdat de parkeertarieven op Parclick vaak lager zijn dan de tarieven voor openbaar parkeren.

Conclusie

Als je van plan bent om te reizen vanuit Gare du Midi in Brussel, kan het vinden van een parkeerplaats stressvol en kostbaar zijn. Openbare parkeerplaatsen zijn vaak vol en parkeertarieven kunnen sterk variëren, afhankelijk van de duur van je parkeerperiode. Gelukkig zijn er goedkope en handige parkeeroplossingen in het gebied van het station. Met Parclick kun je online je parkeerplaats van tevoren reserveren, wat je tijd en geld bespaart en je gegarandeerd een parkeerplaats bij aankomst hebt. Aarzel niet om Parclick te gebruiken om je reis vanuit Gare du Midi in Brussel aangenamer en stressvrijer te maken.

Parkeren bij andere stations

Brussel Centraal Brussel Noord

Parkeren in andere Brusselse gemeenten

Parking Elsene Parking Anderlecht

Parkeren bij andere bezienswaardigheden

Parking Grand Place Parking Louizalaan
Parking Justitiepaleis Parking Europees Parlement Brussel
Parking Kruidtuin Brussel Parking Zaventem
Parking Naamsepoort Parking Koninklijk Circus
Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Brussel Zuid