• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Ontdek de parkeermogelijkheden in de buurt van uw terminal

Officiële Parkeergarage

Ontdek alle voordelen en kies de parkeeroptie die het beste bij jou past.

Directe toegang: je bent slechts een paar stappen verwijderd van de vertrekterminal.

Flexibele tijd: aankomen en vertrekken volgens je eigen schema

Beveiliging: uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen en regelmatige patrouilles

Populaire parkeergarages in Turijn Luchthaven

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Turijn Luchthaven

 

Vertrekt u van Caselle Airport en vraagt u zich af waar u uw auto moet laten? Wel, wij hebben goed nieuws!Op de luchthaven van Turjin vindt u een ruine keuze aan parkings om uw wagen achter te laten, naargelnag uw behoeften, maar ook naargelang de diensten waarvan u gebruik wenst te maken.

Zo zijn de officiële parkings van de luchthaven Turijn Caselle ontoworpen om aan de meest uniteenlopende behoeften te voldoen: voor een korte stop wanneer u uw geliefden ophaalt op de terugweg van een reis, kunt u gebruik maken van "kiss and ride" of "bye and fly" die gratis perkeren gedurende 10 minuten biededn. Voor een langer verblijf kunt u gebruik maken van de opties "long-stay" of "multi-storey."

En dat is nog niet alles! Andere parkings in de burt van de luchthaven bieden ook een "car velet" aan, een premium service waarbij een begeleider uw auto komt ophalen bij aankomst in de terminal en hem nij uw terugkeer weer bij u terugbrengt, zonder dat u verder iets hoeft te doen: bijvoorbleed Italian Parking.

Hoeveel kost parkeren op de luchthaven van Turijin Caselle?

Hieronder vindt u de prijzen van de officeiëlle parkeergarages op de luchthaven van Turijn Caselle:

  • Kiss and Ride: overdekt, vertrel; vanaf 2,50 euro voor 20 minuten; 40 euro voor een dag; 160 euro voor. 7 dagen
  • Bye and Fly: onoverdekt, aankomsten: vanaf 2,50 euro voor 20 minuten; 40 euro voor een dag, 160 euro voor 7 dagen
  • Lang verblijf: onoverdekt, vanaf 5 euro voor 10 minuten, 26 euro voor een dag, 50 euro voor 7 dagen
  • Multiplaza: overdekt vanaf 2 euro voor 10 minuten; 25 euro voor 1 dag; 80 euro voor 7 dagen; weekendtarief 33 euro 

Dir zijn de kosten van Italiaanse perkeerdiensten:

  • Onoverdekt verover: 8 euro voor één dag, 18 euro voor 3 dagen, 33 euro voor 7 dagen
  • Overdekte shuttle: 13 euro voor 1 dag, 25 euro voor 3 dagen, 48 euro voor 7 dagen, 23 euro voor 1 dag, 35 euro voor 3 dagen, 58 euro voor 7 dagen

Hoeveel kost een taxi van Turijn naar Caselle?

Tot 36 euro van of naar het centrum en tot 41 euro Lingotto. Dit zijn de maximuprijzen die u zult betalen om met de taxi naar de luchthaven te komen. Dit betekent dat zelfs als u's nachts of op feestdagen een taxi vanaf of naar Turijn Caselle Airport neemt, u niet, meer dan dit zult betalen.

Hoe kom ik op de luchthaven van Turijn Caselle?

Er zijn verschillende mogelijkheden ok op de luchthaven van Turijn Caselle te komen. Allerest kunt u kiezen voor het openbaar verover, bijvoorbleed de trein van de SFMA-lijn die vertrekt vanaf het station Torino Fora en stopt bij de luchtaven, of als u rechstreeks naar het centrum wilt, de shuttle die de stad met de luchthaven verbindt.

Maar als u met de auto wilt komen, kunt u dat doen via de verbindingssnelweg 10 Torino-Aeroporto Caselle, die de stad in minder dan een half uur met de luchthaven verbindt, en vervolgens met de snelweg Torino-Milano.

Hoe werken de parkeergarages op de luchthaven van Turijn Caselle?

Italian Parking biedt twee diensten aan, Car Valet of Shittle van en naar de luchthaven en hun werking is heel eenvoudig:

  • Shuttle: parkeer uw auto en neem de shuttle die door de auto zelf wordt verzorgd, een shuttle die u ppk bik terugkomst zult vinden.
  • Car Valet: voor meer gemak kunt u contact opnemen met een merdewerker van de parkeergarage om een vertrek-en ophaaltijd voor uw auto bij de terminal luvhthaven af te spreken Door Italiaans Parkeren te boeken bij Parclick verzekert u zich er bovendien van dat u uw parkeerplaats al voor uw vertrek heeft gereserveerd. Het enige wat u hoeft te doen is op onzewebsite de dagen,tijden se service selecteren waarin u geïnteressed bet en klaar is kees!

Turijn Caselle Luchthaven De luchtahven werd in 1953 geopend en ligt ten noordwestern van de Piemontese hoofdstad, tussen Caselle Torinese en San Fransisco a Campo. Sinds haar oprichting onderscheidt de luchthaven Caselle zich door het gebruik van geavanceerde technologie, en vandaag, na talrijke verbeteringen en uitbreidingen, bedient ze binnnenlandse orutes, vooral naar Rome en Fuminicio en Cantina Fontnarossa en internationale routes, bijvoorbeeld naar Frankfurt, London en Madird.

Reserveer de beste parkeerplaats bij Parclick en geniet met een gerust hart van uw reis vanaf de luchthaven van Caselle.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play