Aan het laden...

Museumplein Bus

Parkeergarage in Paulus Potterstraat, 1 - 1071. Amsterdam, Nederland

Museumplein Bus
24-uurs service Overdekte parkeergarage Parkeergarage met maximale hoogte

Beschrijving

Museumplein Bus

Parkeren in Amsterdam met de bus of touringcar, vlakbij het Museumplein in Amsterdam Museumkwartier? Dat doe je natuurlijk bij parkeerterrein Q-Park Museumplein Bus. Je kunt hier parkeren op een zeer centrale locatie in Amsterdam, dicht bij het Museumplein en Vondelpark, op ongeveer 10 minuten rijden vanaf de ringweg A10 zuid.

Vanaf parkeerterrein Q-Park Museumplein Bus lopen je passagiers in een paar minuten naar het Museumplein. Aan dit plein zijn 3 zeer bekende Amsterdamse musea van Amsterdam gevestigd, die ze allemaal kunnen bekijken. De Nachtwacht van Rembrandt hangt in het Rijksmuseum, in het van Gogh museum draait het om de gelijknamige schilder en in het Stedelijk Museum zijn boeiende exposities te zien. En je touringcar of bus parkeer je gewoon in de buurt.

Op een paar minuten lopen ligt de halte van Baerlestraat waar de tram naar het Centraal Station vertrekt. Deze rit duurt ongeveer 15 minuten, maar je kunt natuurlijk ook wandelend de stad in, zonder zorgen over parkeren. Loop via het Leidseplein langs de Stadsschouwburg Amsterdam richting de Keizersgracht en Herengracht naar het historisch centrum. Bezoek Madame Tussaud en het Anne Frankhuis, of maak een rondvaart door de grachten.

  • Beschikbaar voor de volgende terminals:

  • Reistijd naar de terminal: wandelen

Ingang parkeergarage

  • Paulus Potterstraat 1

Openingstijden

24 uur per dag geopend