Aan het laden...

P+R Sloterdijk

Parkeergarage in Piarcoplein, 1 - 1043. Amsterdam, Nederland

P+R Sloterdijk
Toegankelijk voor gehandicapten 24-uurs service Parkeergarage met maximale hoogte Bewaakte parkeergarage

Beschrijving

P+R Sloterdijk

Parkeren in Amsterdam op een P+R parkeerplaats is voordelig en makkelijk. P+R Sloterdijk is hierop geen uitzondering. P+R Sloterdijk ligt aan de westkant van de ringweg A10, vlak achter het treinstation Sloterdijk. Je kunt hier snel en goedkoop je auto parkeren en daarna voordelig met het openbaar vervoer van het GVB of met de trein naar het centrum van Amsterdam reizen en weer terug, als je gebruik maakt van de P+R-regeling. Vanaf deze parkeerplaats kun je bovendien tegen normaal tarief binnen 10 minuten naar station Schiphol reizen.

Bezoek voordelig het centrum van Amsterdam en maak je geen zorgen over parkeren. Bewonder de attracties en bezienswaardigheden in de stad. Ga naar de Amsterdam Dungeon met de spannende shows, of bekijk het Koninklijk Paleis op de Dam. Neem de tram richting de Overtoom en maak een wandeling door het Vondelpark.

Reis gemakkelijk door de stad zonder moeite te hoeven doen om te parkeren. Ga naar het Museumplein en bezoek de drie bekendste musea van Amsterdam: het Rijksmuseum met de Nachtwacht, het Stedelijk museum Amsterdam en het van Gogh Museum. Ondertussen staat je auto prima geparkeerd op P+R Sloterdijk.

Ingang parkeergarage

  • Piarcoplein 1

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Interessante plaatsen in de buurt van P+R Sloterdijk