Parkeergarages dichtbij Amsterdam

74 Parkeergarages gevonden

VALET PARKING - Portuguese Synagoge

3
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Over de parkeergarage
ZO WERKT HET: Dit is een valet parkeerdienst. Rijd naar de drop-off locatie op het adres dat vermeld staat in je reservering en het valet personeel zal hier de auto overnemen, om hem naar een beveiligd parkeerterrein in een buitenwijk van Amsterdam te brengen. Hier zal de auto dan geparkeerd staan, tot de afgesproken tijd waarop je je auto weer terug wilt krijgen, op de afgesproken locatie. Onthoud dus dat dit enkel het ophaalpunt (drop-off locatie) is waar de valet je auto ophaalt. :) We zijn ons ervan bewust dat het vinden van een parkeerplek in de buurt van de Portugese Synagoge niet per se makkelijk is. We denken daarom met je mee! Om je de zoektocht naar een parkeerplek in het centrum te besparen, raden we je onze valet parkeerdienst aan. Je kunt kiezen voor een verblijf van 6 of 12 uur of als alternatief een hele dag, tot maximaal 30 dagen. Rijd rechtstreeks naar de Synagoge en een professionele chauffeur zorgt voor je auto, verplaatst het naar een veilige parkeerplaats net buiten het centrum. Gemakkelijk én comfortabel parkeren in Amsterdam is nu mogelijk! Middenin het Joods Cultureel Kwartier staat de majestueuze Portugese Synagoge. Het gebouw wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis, maar is ook opengesteld voor het publiek. Er worden geregeld kaarslichtconcerten gegeven. Het 17de-eeuwse interieur is nog volledig intact en wordt verlicht door honderden kaarsen. Onder de bijgebouwen bevinden zich schatkamers, waar je een unieke collectie ceremoniële objecten van zilver, goud, brokaat en zijde kan bewonderen. In het complex bevindt zich ook de oudste nog functionerende joodse bibliotheek ter wereld: Ets Haim Livraria Montezinos. Tip van de dag: Je kunt het Joods Cultureel Kwartier en alle locaties hiervan bezoeken met één ticket. :) De andere locaties zijn onder andere het Joods Historisch Museum en JHM Kindermuseum, het Nationaal Holocaust Museum en de Hollansche Schouwburg. Je bent ook dicht bij de Hortus Botanicus Tuinen Amsterdam, Artis Zoo, Waterlooplein, de Waterloopleinmarkt en Stopera vanuit hier! Laat het parkeren aan ons over en geniet van al het moois dat Amsterdam je te bieden heeft! De drop off locatie: Muiderstraat 1 1011 PZ AmsterdamLees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:00 - 21:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet parkeerdienst.

DAG VAN AANKOMST:

1. Bel het valet personeel alsjeblieft 30 minuten voor je aankomt bij het ophaalpunt. (Het telefoonnummer staat vermeld in je reservering).

2. Een professionele valet chauffeur wacht op je bij het ophaalpunt, om je auto zorgvuldig van je over te nemen en naar een beveiligd parkeerterrein in de buitenwijk van Amsterdam te brengen. Houd je reservering van Parclick bij de hand.

3. Om de kwaliteit van de service te garanderen, zal er voor je de auto overhandigt, een snelle inspectie gedaan worden en zullen er notities gemaakt worden over de observaties en de condities van de auto. Bewaar dit document goed en houd het bij je, omdat dit tevens je bon zal zijn wanneer de auto weer bij je wordt afgeleverd.

DAG VAN VERTREK:

1. Bel het valet personeel alsjeblieft 2 uur voordat je je auto weer teruggebracht wordt.

2. Het parkeerpersoneel brengt de auto terug op dezelfde locatie als waar ze het ophalen. Als je je auto graag ergens anders of op een ander tijdstip dan in de reservering terug wilt, raadpleeg dan de algemene voorwaarden op onze website.

3. Houd er alsjeblieft rekening mee dat het valet personeel maximaal tot 10 minuten na de afgesproken tijd op het ophaalpunt (pick-up point) kan wachten. Wanneer deze tijd is verstreken, zal de chauffeur teruggaan naar het parkeerterrein en zal er een toeslag van €30,- in rekening worden gebracht.

Ingang parkeergarage

Muiderstraat, 1

Wat onze klanten zeggen
3
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Jonathan
3
3

Prijs voor 6 uren
Interessante plaatsen en evenementen dichtbij VALET PARKING - Portuguese Synagoge