Parkeergarages dichtbij Amsterdam

74 Parkeergarages gevonden

VALET PARKING - Museum van Loon

4,7
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Over de parkeergarage
ZO WERKT HET: Dit is een valet parkeerdienst. Rijd naar de drop-off locatie op het adres dat vermeld staat in je reservering en het valet personeel zal hier de auto overnemen, om hem naar een beveiligd parkeerterrein in een buitenwijk van Amsterdam te brengen. Hier zal de auto dan geparkeerd staan, tot de afgesproken tijd waarop je je auto weer terug wilt krijgen, op de afgesproken locatie. Onthoud dus dat dit enkel het ophaalpunt (drop-off locatie) is waar de valet je auto ophaalt. :) Het is niet moeilijk te geloven dat een parkeerplek vinden bij het Museum Van Loon een langdurige zoektocht oplevert. Om je te verlossen van dit probleem in hartje Amsterdam, bieden we je onze valet parkeerdienst aan. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is dat je rechtstreeks naar Museum van Loon rijdt. Hier zal een professionele chauffeur op je wachten om je auto zorgvuldig over te nemen; de valet chauffeur parkeert je auto in een veilige parkeerplaats, net buiten het stadscentrum. Je kunt kiezen voor een verblijf van 6 uur, 12 uur, een hele dag of meerdere dagen (tot maximaal 30 dagen). Op de afgesproken tijd en locatie, brengt de chauffeur je auto weer bij je terug. We willen je de perfecte start geven!   In het hart van de Amsterdamse grachtengordel ligt Museum Van Loon, een prachtig woonhuis dat in 1672 werd ontworpen door de architect Adriaen Dortsman. De eerste bewoner was de schilder Ferdinand Bol, een leerling van Rembrandt. De inrichting van het huis ademt nog de sfeer uit van de rijkdom die de stad in die tijd beleefde. Maar waarom spreken we dan over “Van Loon”? Het museum was de thuisbasis van Willem van Loon, mede-oprichter van het Nederlands-Oost-Indische Compagnie, de VOC, een van de meest succesvolle bedrijven in de wereldgeschiedenis! Willem en de familie waren onder andere te bewonderen voor de rijke collectie portretten die in het museum hangt, waarvan de oudste uit het begin van de 17e eeuw dateert.   Rembrandtplein ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand, waar je kunt ontspannen of juist niet ontspannen. :) Er zijn heel veel restaurants, cafés en nachtclubs, zoals Escape, Club Prime en meer. Enkele andere aanraders hier in de omgeving zijn het Comedy Theater, de Munttoren, voor een prachtig uitzicht over de stad en de Pathé Tuschinski, wanneer je wilt relaxen na een lange dag als toerist gewerkt te hebben.   Parkeerstress in Amsterdam is niet meer van deze tijd. Reserveer jouw plek ook alvast!   De drop off locatie: Keizersgracht 672, 1017 ET AmsterdamLees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:00 - 21:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet parkeerdienst.

DAG VAN AANKOMST:

1. Bel het valet personeel alsjeblieft 30 minuten voor je aankomt bij het ophaalpunt. (Het telefoonnummer staat vermeld in je reservering).

2. Een professionele valet chauffeur wacht op je bij het ophaalpunt, om je auto zorgvuldig van je over te nemen en naar een beveiligd parkeerterrein in de buitenwijk van Amsterdam te brengen. Houd je reservering van Parclick bij de hand.

3. Om de kwaliteit van de service te garanderen, zal er voor je de auto overhandigt, een snelle inspectie gedaan worden en zullen er notities gemaakt worden over de observaties en de condities van de auto. Bewaar dit document goed en houd het bij je, omdat dit tevens je bon zal zijn wanneer de auto weer bij je wordt afgeleverd.

DAG VAN VERTREK:

1. Bel het valet personeel alsjeblieft 2 uur voordat je je auto weer teruggebracht wordt.

2. Het parkeerpersoneel brengt de auto terug op dezelfde locatie als waar ze het ophalen. Als je je auto graag ergens anders of op een ander tijdstip dan in de reservering terug wilt, raadpleeg dan de algemene voorwaarden op onze website.

3. Houd er alsjeblieft rekening mee dat het valet personeel maximaal tot 10 minuten na de afgesproken tijd op het ophaalpunt (pick-up point) kan wachten. Wanneer deze tijd is verstreken, zal de chauffeur teruggaan naar het parkeerterrein en zal er een toeslag van €30,- in rekening worden gebracht.

Ingang parkeergarage

Keizersgracht, 672

Wat onze klanten zeggen
4,7
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Mahdi
4,7
4,7
On a constaté que que la voiture a effectué plus de 35km entre le moment de la livraison et la récupération des clés. MerciLees minder

Prijs voor 6 uren
Interessante plaatsen en evenementen dichtbij VALET PARKING - Museum van Loon