Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Amstel 56

Amstel, 56
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Het is veilig, goedkoop en comfortabel. Maak gebruik van onze valet parkeerdienst en laat je trip naar Amsterdam stress-vrij verlopen! De drop-off locatie is in de Amstel nummer 56. De super smalle straatjes, parkeren langs de drukke grachten en om de paar seconde in je spiegels kijken of je geen fietser omver rijdt is niet langer nodig! Je rijdt enkel naar de drop-off locatie toe, waar een valet driver klaar zal staan op de afgesproken tijd. Deze brengt je auto naar een bewaakte parkeerplaats, die zich buiten het stadscentrum bevindt, om er zeker van te zijn dat je auto veilig geparkeerd staat. Je auto wordt op het gewenste tijdstip weer naar je teruggebracht. Hoe het werkt; Je rijdt direct naar de Amstel 56,niet ver van het Rebrandtplein en Waterlooplein, direct in het centrum van Amsterdam. Een Valet driver zal daar op je wachten en jouw auto oppikken. Laat optijd weten wanneer jij je auto terug wilt en op welke locatie. Zo ben je er van verzekerd dat ze er optijd zijn. Voor de cultuur liefhebbers; we hebben nog meer goed nieuws voor je! Je bent dicht bij de beroemde drijvende bloemenmarkt, Amsterdam Museum, Begijnhof, De Krijtberg Kerk, Amsterdam Dungeon, Bijbels Museum, de Engelse Hervormde Kerk en Allard Pierson Museum. Voor korte uitstapjes bieden we ook een parkeerduur van 6 uur aan - tegen een heel aantrekkelijke prijs! Natuurlijk zijn er nog honderden andere manieren om jezelf te vermaken, zoals theaters, vele restaurants, barren én natuurlijk de Kalverstraat; de meest bekende winkelstraat van Amsterdam. Bespaar jezelf de eeuwige zoektocht naar een parkeerplek voor je auto en maak gebruik van onze valet parkeerdienst! Je betaalt geen onnodige torenhoge uurtarieven en kunt langer genieten van deze wereldstad. Je bepaalt natuurlijk zelf of je 6 uur wilt parkeren, of liever je auto in de parkeergarage laat staan gedurende je hele verblijf.Lees minder
Openingstijden
tot 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Amstel 66

Wat onze klanten zeggen
4,7
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Bastien
5
5

Nawel
4,3
4,3

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Amstel 56