Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc - Beurs van Berlage

Damrak, 243
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat parkeren dicht bij de Beurs van Berlage geen pretje is. Je bevindt je hier namelijk in een van de meest centrale delen van Amsterdam, tussen de Dam en het Centraal Station. Om deze reden bieden we een valet parkeerdienst aan! Het werkt zo: je rijdt rechtstreeks naar de Beurs van Berlage, waar een professionele chauffeur op je wacht om je auto zorgvuldig over te nemen. De valet chauffeur parkeert je auto in een beveiligde parkeerplaats, net buiten het stadscentrum. Je kunt kiezen voor een verblijf van 6 uur, 12 uur, een hele dag of meerdere dagen (tot maximaal 30 dagen). Dit vul je natuurlijk helemaal zelf in, hoe het jou het best uitkomt. :) Op de afgesproken tijd en locatie, komt hij je auto weer bij je terugbrengen.   Op zoek naar dé ontmoetingsplek van Amsterdam? Bij Beurs van Berlage vind je het, of het nu voor evenementen, congressen, concerten, tentoonstellingen of socializen in het Grand Café is. Bovendien zijn er ook flexibele werkplekken beschikbaar, waar verschillende bedrijven gevestigd zijn. Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage werd gebouwd in 1903 en geopend door onze voormalige koningin Wilhelmina, als de beurs en het handelscentrum van Nederland. In de afgelopen jaren hebben is het gebouw ontwikkeld tot een veelzijdige en authentieke congreslocatie, waar je ideaal naartoe kunt voor een zakelijke afspraak, een break tijdens je fanatieke shopsessies of voor een heerlijke lunch op het terras van Beurs van Berlage.   Je hoeft maar een paar stappen te zetten vanaf hier, om op de Dam te komen. Hier lijkt een hele familie van attracties samen te komen, zoals het Paleis op de Dam (Koninklijk Paleis), Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument. Voor een andere sfeer kun je het Madame Tussauds bezoeken en beslissen welke beroemdheid je het best “gelukt” vindt Of je hervat het shoppen bij de Bijenkorf voor je dagelijkse retail fix. Als dit niet voldoet aan je wensen, hoef je alleen de Dam over te steken en het Magna Plaza of de Kalverstraat in te lopen, waar je al je favoriete fashion merken vindt!   Geniet van het gemak van deze valet service en kies het product dat het best past bij jouw Amsterdam avontuur!   De drop off locatie: Damrak 243, 1012 ZJ AmsterdamLees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Damrak 243

Wat onze klanten zeggen
2,4
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

lionel
2,7
2,7
Compliqué pour se retrouver à l’aller mais le retour parfait

Carlo
1
1
Vergognosi

Marine
3,7
3,7
Nous avons eu du mal a trouver le chauffeur à l’arriver. Une fois trouver nous l’avons trouver très très professionnel. Pour le retour cela a été plus facile. Personnel à l’ecoute et très arrangeantLees minder

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc - Beurs van Berlage