WeParc - Nieuwmarkt

Nieuwmarkt, 2
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Het is geen geheim dat parkeren dicht bij Nieuwmarkt een beetje een drama is. Wij zijn hier om te voorkomen dat je rondjes moet blijven rijden om een parkeerplaats te vinden én dat je de hoofdprijs betaalt. Onze valet parkeerdienst maakt het mogelijk om direct bij je bestemming aan te komen, zonder parkeerproblemen te ervaren! Je kunt kiezen voor een verblijf van 6 uur, 12 uur, een hele dag of meerdere dagen (tot maximaal 30 dagen). Dit vul je natuurlijk helemaal zelf in, hoe het jou het best uitkomt. :) Rijd rechtstreeks naar Nieuwmarkt, waar een professionele chauffeur op je wacht om de auto zorgvuldig over te nemen. De valet chauffeur parkeert je auto in een beveiligde parkeerplaats, net buiten het stadscentrum. Op de afgesproken tijd en locatie, komt hij je auto weer bij je terugbrengen. Wie verwacht er nu een klooster midden in het Red Light District, of een van Europa’s grootste Boeddhistische tempels in hartje Amsterdam? Je vindt het allemaal op dit verrassende plein; De Nieuwmarkt. Dit is een plein naast het Amsterdamse Chinatown en de Wallen. Je kunt hier op een zaterdag nog steeds je boodschappen doen op de biologische markt, die al eeuwen bestaat. Maar misschien nog wel het meest opvallend hier is het karakteristieke momument midden op het plein; de Waag. Voor de geschiedenisliefhebbers onder ons; dit is het belangrijkste gebouw, daterend uit de Middeleeuwen (1488), dat Amsterdam nog bezit. Het werd oorspronkelijk gebouwd als deel van de Middeleeuwse stadsmuren om de stad mee te beschermen. Later, tijdens de vredestijd, werden de torens beruikt als gevangenis. Nu is het een plek waar mensen graag naartoe gaan voor een lekkere lunch, borrel of diner, namelijk in Café in de Waag. Het verschil moet er zijn ;) Nog even terug naar het klooster… Dit is het Bethaniënklooster genoemd en werd gebouwd in 1462 in de Barndesteeg, in de “Rosse Buurt”. Tegenwoordig kun je hier naartoe voor andere doeleinden, zoals diverse concerten en kamermuziek. De Oude Kerk en de Sint Nicolaaskerk zijn ook heel mooi en een bezoekje waard. Verder zijn er nog wat andere bekende plaatsen in de buurt (alleen voor volwassenen), zoals de Bananenbar of het Sexmuseum.   Wij zorgen ervoor dat jouw city trip heerlijk begint zonder parkeer stress!Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Geldersekade 132III

Wat onze klanten zeggen
4,7
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Christian
4,3
4,3

Michel
4,3
4,3
Le concept est surprenant. On laisse sa voiture à un inconnu dans la rue mais le service est impeccable. Ponctualité, accueil et sens du service (modification du lieu de restitution de la voiture au pied de notre hôtel). Je recommande cette présentation.Lees minder

Nicolás
5
5

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc - Nieuwmarkt