Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Amsterdam Museum

Roskamsteeg, 316
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Het is geen geheim dat parkeren dicht bij het Amsterdam Museum geen favoriete bezigheid is. We bieden een valet parkeerdienst aan, zodat het hart van Amsterdam weer gemakkelijk bereikbaar is! Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is dat je rechtstreeks naar Amsterdam Museum rijdt. Hier zal een professionele chauffeur op je wachten om je auto zorgvuldig over te nemen; de valet chauffeur parkeert je auto in een beveiligde parkeerplaats, net buiten het stadscentrum. Je kunt kiezen voor een verblijf van 6 uur, 12 uur, een hele dag of meerdere dagen (tot maximaal 30 dagen). Dit vul je natuurlijk helemaal zelf in, hoe het jou het best uitkomt. :) Op de afgesproken tijd en locatie, brengt de chauffeur je auto weer bij je terug. Ideaal voor jou om in de tussentijd stress-vrij van Amsterdam te kunnen genieten!   Als je leergierig bent over de rijke cultuur en geschiedenis van Amsterdam, dan ben je aan het juiste adres! Dit museum, tot en met 2010 bekend als het Amsterdams Historisch Museum, biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten en tentoonstellingen om ons het verhaal te vertellen over de stad Amsterdam van toen, nu en de toekomst. Amsterdam DNA is een interactieve tentoonstelling die een overzicht biedt van hoe Amsterdam is geworden tot de geliefde plek, die het vandaag de dag is; een creatieve en open samenleving die altijd blijft bloeien! Als je met kinderen bent, is het wellicht een idee de Amsterdam DNA Family Tour te doen of Het Kleine Weeshuis te bekijken in het oorspronkelijke weeshuis. Hier is een omgeving gecreëerd waar kinderen een beeld krijgen van het leven als een 17e eeuwse wees.   Direct achter het museum, bevindt zich het Begijnhof, een rustig plein omringd door een aantal mooie gotische gevels die vroeger thuis waren aan Begijnen, een groep vrouwen dat rond 1150 besloten had een religieuze gemeenschap te vormen, met als voornaamste doel het geven van onderwijs en het verzorgen van ziekten. Een van deze huizen is het Houten Huys, een van de oudste houten huizen in Amsterdam. Enkele andere bekende bezienswaardigheden in de omgeving zijn het Begijnhofkapel, de Amsterdamse Dungeons, de Bloemenmarkt en de Engelse Gereformeerde Kerk.   Je hoeft geen tijd kwijt te zijn aan het zoeken naar een parkeerplek in het centrum, dat doen wij voor je!   De drop off locatie: Nieuwezijds Voorburgwal 316, 1012 RV AmsterdamLees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Nieuwezijds Voorburgwal 359

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Amsterdam Museum