Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Emmalaan

Emmalaan, 21
Over de parkeergarage
Fiets of auto? Mocht je met de auto komen ben er dan op voorbereid dat parkeren niet altijd even makkelijk is in Amsterdam. Parclick helpt je graag bij het vinden van een parkeerplek. De Emmalaan, een van de drop-off locaties van WeParc. De Emmalaan heeft veel te bieden, veel toeristische attracties zijn namelijk op loopafstand. Maar hoe werkt een valet-service? Heel simpel, je rijdt met je auto naar de Emmalaan, nummer 21. Daar zal iemand van WeParc klaar staan om je auto over te nemen om hem vervolgens in een parkeergarage in Amsterdam te parkeren. Je betaalt gewoon via Parclick en hoeft ter plekke niks meer te doen! Vervolgens brengt WeParc jouw auto weer terug op de afgesproken plaats en tijd. Vanaf de Emmalaan heb je eigenlijk meteen toegang tot het Vondelpark. Dit park is het grootste en meest bekende park van Amsterdam. Tot voor kort zaten er elke zomer mensen te barbecueën of namen zij zelfs een duik in het meer. Tegenwoordig is barbecueën helaas verboden. Je zult wel veel verschillende mensen tegenkomen. Vooral onder studenten is het park populair. Het is een ontmoetingsplaats voor velen. Verder ligt het museumplein op ongeveer 20 minuutjes lopen of 7 minuutjes met de tram. Het museumplein staat bekend om twee musea. Het van Gogh museum, waar veel schilderijen van van Gogh hangen. Verder heb je er ook het stedelijk museum. Vaak staan een bezoek aan een van of beide musea op de planning bij de meeste toeristen. Mocht je dan in de buurt zijn is het ook meteen tijd voor een selfie met het bekende “I am Amsterdam” kunstwerk. Je hebt hem vast weleens gezien.Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Emmalaan 21

Wat onze klanten zeggen
4,3
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Cyrille
4,3
4,3
Good experience overall. It is a bit scary to let your car go with somebody you don’t know. It would maybe be good to have a copy of the I’d card of the valet. Also receiving a picture of the car once parked was very niceLees minder

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Emmalaan