Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Hampshire Hotel Rembrandt Square

Amstelstraat, 17
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Gebruik onze valet parkeerdienst als je de omgeving van Rembrandtplein en het culturele hart van de stad wilt bezoeken. Zowel bezoekers, locals & hotelgasten mogen gebruik maken van deze service. Laat je auto veilig, gemakkelijk en voordelig parkeren! Valet parkeren is een steeds meer voorkomende service in Amsterdam, omdat het simpelweg heel erg moeilijk en duur is om in het centrum je auto te parkeren voor een paar uurtjes of een hele dag. Het werkt heel simpel en snel! Je rijdt direct naar het drop-off punt Hampshire Hotel - Rembrandt Square Amsterdam in de Amstelstraat 17, naast Rembrandtplein en vlak bij Blauwbrug en Waterlooplein. Je valet chauffeur zal hier op de afgesproken tijd zijn om zorgvuldig je auto over te nemen en te parkeren in een parkeerplaats ten noorden van het centrum. Je kunt nu gerust je gang gaan in Amsterdam, terwijl je auto in onzebewaakte parkeergarage staat. Of je je auto er nu zes uur of zes dagen wilt laten staan, het kan allemaal (maximaal tot 30 dagen). Op de vooraf afgesproken tijd en locatie, zal je auto weer netjes bij je worden teruggebracht. Deze locatie is een ideale basis om te beginnen. Rembrandtplein is super bekend & beroemd voor haar vele restaurants, nachtclubs, barretjes. Kortom, er valt hier van alles te vieren. En nu je je geen zorgen hoeft te maken over wie de BOB is, kun je het grote aanbod hier zelf proeven! En als klap op de vuurpijl, is club Escape op dit levendige plein te vinden, waar je door kunt gaan tot diep in de nacht! Voor meer entertainment ben je in de juiste omgeving. De bioscoop Pathé Tuschinski is dichtbij, net zoals Theater de Kleine Komedie, waar je kunt genieten van cabaret, stand-up comedy en andere shows. We zijn er nog niet! Als je meer op zoek bent naar iets cultureels/historisch, raden we je aan naar Hermitage Amsterdam, Agnietenkapel, Thorbeckeplein, Munttoren of Museum van Loon te gaan. En als het zonnetje schijnt, is het misschien lekker om even langs de Amstel rivier te wandelen! Dus, terug naar het onderwerp parkeren! ☺ Als een stress-vrije start van jouw tour door Amsterdam goed klinkt, is deze parkeerservice perfect voor jou! En wat is er nu beter dan geld en tijd besparen in een stad als Amsterdam?Lees minder
Openingstijden
dinsdag tot zondag 07:30 - 22:30
maandag gesloten
Inchecktijden
maandag 07:30 - 22:30
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Amstelstraat 19HS

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Hampshire Hotel Rembrandt Square