WeParc Valet - Prins Hendrikkade 137

Prins Hendrikkade, 145
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Laat je auto veilig, goedkoop en handig parkeren met onze valet service! De drop-off locatie - Prins Hendrikkade 137 - bevindt zich vlakbij NEMO Science Museum én zoals je misschien al kon raden bij de Openbare Bibliotheek van Amsterdam (OBA). ☺ Zowel hotelgasten, bezoekers voor de omgeving & locals kunnen gebruik maken van deze dienst! Valet parking is de nieuwe manier voor parkeren in een chaotische stad als Amsterdam. Je zorgt dat je op de afgesproken tijd bij het drop-off punt Prins Hendrikkade 137 bent, in de Prins Hendrikkade, waar de valet chauffeur op je wacht om verder zorg te dragen voor je auto. Je auto wordt naar een bewaakte parkeergarage, net buiten het centrum, gebracht. Wanneer het tijd is voor jou om de auto weer op te halen, zal hij de auto weer veilig bij je terugbrengen. De Oosterdok omgeving is een top plek om je citytrip mee te beginnen, vooral wanneer je met de kinderen op pad bent. Het NEMO Science Museum en het Scheepvaartsmuseum zijn beide op minder dan 10 minuten loopafstand van dit drop-off punt. Als je zo’n 5 minuten verder loopt, kom je bij Artis Zoo. Dit is de oudste dierentuin van Nederland, in hartje Amsterdam. Ten slotte ben je vanaf dit punt in een mum van tijd op het Centraal Station van Amsterdam, wat het ideaal maakt voor jullie om je te kunnen verplaatsen door heel de stad (met metro's, trams, bussen, treinen of 't pondje). Alle beste museums van Amsterdam, theaters of andere bezienswaardigheden zijn zeer gemakkelijk te bereiken! Voor diegenen die reizen met bagage, met iemand die slecht ter been is of met ongeduldige kinderen, is deze manier van parkeren de oplossing. Je hoeft geen tijd te verspillen aan rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek en je bent direct waar je moet zijn!Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Prins Hendrikkade 137

Wat onze klanten zeggen
5
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Laure
5
5

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Prins Hendrikkade 137