Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Hermitage Hotel Amsterdam City

Nieuwe Keizersgracht, 16
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Gebruik de drop-off locatie Hermitage Hotel Amsterdam City van onze valet parkeerdienst om jezelf te verzekeren van een parkeerplek tegen een voordelige prijs. De service is beschikbaar voor zowel locals, hotelgasten en bezoekers voor de omgeving. Veilig, goedkoop en handig! Het Hermitage Hotel Amsterdam City bevindt zich in de Nieuwe Keizersgracht nr. 16, dicht bij Weesperplein, Utrechtsestraat en – natuurlijk – bij het Hermitage Amsterdam Museum. Het werkt heel simpel! Je rijdt rechtstreeks naar het hotel, waar een valet bestuurder klaar staat op de afgesproken tijd, om je auto zorgvuldig van je over te nemen. De chauffeur brengt hem naar een beveiligde parkeerplaats, net buiten de binnenstad van Amsterdam. Je auto wordt weer teruggebracht op de afgesproken tijd en locatie, zodat jij je in de tussentijd kunt bezighouden met alle geweldige dingen die Amsterdam te bieden heeft. Om Amsterdamse cultuur te proeven, is dit een goede plek om te beginnen. Er zijn verschillende mooie musea in de buurt, zoals: FOAM (Museum voor fotografie), Tassenmuseum Hendrik, Museum Willet-Holthuysen, Museum Van Loon en Hermitage Museum. En we zijn nog niet klaar, er zijn namelijk ook veel theaters. Een goed voorbeeld is het Koninklijk Theater Carré, dat bekend staat om zijn opera, musicals, cabaret, dans en circus. Ook het Muziektheater en de Nederlandse Opera & Ballet (Stopera) zijn op loopafstand! Last but not least, je bent vlak bij de Magere Brug, een beroemde brug over de Amstel dat de Keizersgracht en de Prinsengracht verbindt. Zeker een bezoekje (en fotootje) waard! Om te zorgen voor een ‘soepel’ verblijf in deze geweldige stad, raden we aan je parkeerplek te reserveren op voorhand. Met onze valet dienst, ben je precies waar je wilt zijn, zonder uren rondjes te rijden voor een parkeerplek in de binnenstad. Bovendien zou het zonde zijn om te veel te betalen voor je parkeerplek!Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Nieuwe Keizersgracht 16

Wat onze klanten zeggen
4,2
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Cristina
5
5
Muy bien todo y mucho más económico que aparcar en Amsterdam. Lo recomiendo.

Jonas
3,3
3,3

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Hermitage Hotel Amsterdam City