Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Heineken Experience

Stadhouderskade, 76
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Als je de buurt van de Heineken Experience, de wijk De Pijp of het Museum kwartier bezoekt of hier verblijft, raden we je aan onze valet parkeerdienst te gebruiken. Laat je auto veilig, voordelig en comfortabel parkeren! De service is beschikbaar voor zowel hotelgasten, bezoekers van het gebied of Amsterdam en de locals zelf. De drop-off locatie is voor Hotel Blossoms in de Stadhouderskade 76, gelegen vlak bij de Weteringsschans en Marie Heinkenplein. Valet parkeren is een zeer populaire service in Amsterdam, omdat parkeerplaatsen in de straat en garages zeer beperkt zijn en de uurtarieven ongelooflijk hoog zijn. Je rijdt rechtstreeks naar het Hotel Blossoms drop-off punt. De chauffeur brengt je auto naar een bewaakte, veilige parkeerplaats net buiten het centrum van Amsterdam. Je auto wordt zorgvuldig teruggebracht op de afgesproken tijd en locatie. Het is ideaal gelegen als je van plan bent om een van de meest geliefde musea van Amsterdam te bezoeken; het Van Gogh, het Rijksmuseum en het Stedelijk museum, die allemaal op Museumplein liggen. Ook vind je hier in de buurt het Diamant Museum Amsterdam, Museum Van Loon en FOAM (Fotografiemuseum). Ze zijn zeker allemaal de moeite waard om naartoe te gaan, maar dan zal je toch moeten overwegen je auto wat langer te laten staan! ☺ En er is meer... Wil je meer weten over de wereldberoemde Nederlandse Heineken biertjes, dan kun je de Heineken Experience bezoeken, die op een steenworp afstand van Hotel Blossoms ligt. Hier kun je een achter-de-schermen tour doen door Heineken’s historische en zeer geliefde brouwerij. Maar zoals altijd is er voor ieder wat wils; je kunt hier in de buurt ook érg goed shoppen, met de nadruk op erg. Je bent namelijk dicht bij de meest exclusieve designer winkelstraat van Amsterdam: de P.C. Hooftstraat. Als je een grotere fan bent van sfeer shoppen en leuke, verrassende tweedehands spulletjes en frutseltjes, kun je naar de Albert Cuyp-markt in De Pijp, dit is een enorme straatmarkt. Hier kun je de laid-back sfeer van Amsterdam ervaren en genieten van al het leuks dat er te zien is. Wees niet getreurd als je niet slaagt hier, er zijn in deze wijk genoeg leuke winkels om alsnog jezelf op iets moois te trakteren! ☺Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Stadhouderskade 76

Wat onze klanten zeggen
3,3
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

DAVID
2,3
2,3
Concept un peu particulier de se rendre devant un hôtel Bossoms inaccessible pour se garer devant."J'ai du me garer plus loin a un arrêt de bus car impossible a cette adresse.Attention Velos qui déboulent dans tous les sens et qui t'insulte car tu ai tourLees minder

Éric
4,3
4,3

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Heineken Experience