Parkeergarages dichtbij Amsterdam

35 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  WeParc Valet - Hotel die Port van Cleve

  Overdekt (2m)
  0 min (0m)

  WeParc Valet - Hotel DiAnn

  Overdekt (2m)
  5 min (271m)

  WeParc - Beurs van Berlage

  Overdekt (2m)
  7 min (393m)

  WeParc Valet - Amsterdam Museum

  Overdekt (2m)
  7 min (438m)

  WeParc Valet - Westermarkt

  Onoverdekt
  7 min (445m)

  WeParc Valet - Singel Hotel

  Overdekt (2m)
  8 min (467m)

  WeParc Valet - Anne Frank huis

  Overdekt (2m)
  8 min (473m)

  WeParc Valet - Rusland 5

  Overdekt (2m)
  9 min (563m)

  WeParc - Nieuwmarkt

  Overdekt (2m)
  11 min (672m)

  WeParc Valet - Amsterdam Centraal Station CS

  Onoverdekt
  12 min (749m)

  WeParc Valet - Amstel 56

  Overdekt (2m)
  14 min (846m)

  Grand Hotel Amrâth - Valet

  Overdekt (1.9m)
  15 min (898m)

  Keizersgracht 481- 485

  Overdekt (2.5m)
  16 min (950m)

  WeParc Valet - Rembrandtplein

  Overdekt (2.02m)
  17 min (999m)

  WeParc Valet - Hampshire Hotel Rembrandt Square

  Overdekt (2m)
  17 min (1.0km)

  WeParc Valet - Prins Hendrikkade 137

  Overdekt (2m)
  17 min (1.0km)

  WeParc Valet - Boutique Hotel View

  Overdekt (2m)
  21 min (1.2km)

  WeParc Valet - Marnixstraat

  Onoverdekt
  21 min (1.3km)

  WeParc Valet - Leidseplein

  Overdekt (2.01m)
  22 min (1.3km)

  WeParc Valet - Hermitage Hotel Amsterdam City

  Overdekt (2m)
  23 min (1.4km)

WeParc Valet - Hotel die Port van Cleve

Nieuwezijds Voorburgwal, 176-180
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Comfortabel, goedkoop en veilig parkeren voor iedereen die een bezoek brengt aan Amsterdam. Maak gebruik van onze valet parkeerdienst, bij drop-off locatie Hotel Die Port van Cleve. Het is net zo simpel als het klinkt! Parkeren in Amsterdam valt niet mee. De smalle straatjes, het gebrek aan parkeerplekken en de hoog geprijsde uurtarieven kunnen het nogal “een avontuur” voor je maken. Met valet parkeren is dit niet meer nodig; je rijdt direct naar je bestemmingsadres, zonder te hoeven parkeren! Je zorgt dat je op de afgesproken tijd bij het drop-off punt Hotel Die Port van Cleve in Nieuwezijds Voorburgwal (de straat) bent. Hier zal een valet medewerker klaarstaan om verder zorg te dragen voor je auto. De valet chauffeur parkeert je auto in een beveiligde parkeergarage buiten het stadscentrum. Op de afgesproken tijd en locatie wordt de auto weer zorgvuldig bij je teruggebracht. De locatie is ideaal gelegen naast Magna Plaza, op twee minuten lopen van de Dam en Spuistraat, én met uitzicht op het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk. Al lopend valt er hier van alles te zien en te beleven, je bent op steenworp afstand van Het Nationaal Monument, Madame Tussauds en de bekendste winkelstraat; de Kalverstraat. En als dat laatste je wel aansprak, is De Bijenkorf, een luxe warenhuis, waarschijnlijk ook wel een bezoekje waard!Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Nieuwezijds Voorburgwal 180

Wat onze klanten zeggen
4,2
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Océane
4,3
4,3

Guillaume
4
4

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Hotel die Port van Cleve