WeParc Valet - Marnixstraat

Marnixstraat, 402
Over de parkeergarage
Parkeren in hartje Amsterdam? Makkelijk? Nee! Duur? Ja! Parclick weet gelukkig waar je het beste kunt parkeren voor de beste prijs! Laat ons je helpen en kies bijvoorbeeld voor een van onze valet-diensten. Je hebt er vast weleens van gehoord, het Leidseplein. De Drop-off locatie aan het Leidseplein is in de Marnixstraat 402. Wat moet je precies doen? Eigenlijk niet zo veel! Je rijdt naar de Marnixstraat 402, daar zal iemand klaar staan om je auto over te nemen en te parkeren buiten het centrum. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van een dagje in Amsterdam. De valet-service van WeParc Amsterdam regelt de rest. Wat valt er precies te doen in en rondom het Leidseplein? Allereerst, je komt vanaf hier echt overall in Amsterdam. Het plein ligt namelijk zeer centraal en heeft perfecte verbindingen met de rest van de stad! Allereerst kun je een terrasje pakken op het plein zelf. De prijzen zijn relatief iets duurder maar niet onbetaalbaar. Zo heb je de gelegenheid om wat mensen te spotten en te genieten van de Amsterdamse sfeer. Vervolgens raden we je aan de zijstraatjes in te gaan, kijk is om je heen en wie weet zie je wel de meest bijzondere plekjes van Amsterdam. Loop lekker langs de kanalen en vergeet niet een selfie op een brug te maken. Hoe maak je nu een perfecte selfie? Zorg dat er minimaal 1 kanaal op de foto te zien is. Ook wil je graag wat fietsen op de achtergrond voor de finishing touch! Verder is het belangrijk dat je op een brug staat. Vanaf het Leidseplein kun je ook makkelijk naar het Vondelpark, even er tussenuit en misschien een lekker broodje eten op het gras?Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Marnixstraat 402

Wat onze klanten zeggen
3,4
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Mared
4
4

Selly
1,7
1,7

Anne-Mie
3,7
3,7
We had valet parkins, we did not see the facility

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Marnixstraat