Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Overtoom

Tweede Constantijn Huygensstraat, 42D
Over de parkeergarage
Parkeren in Amsterdam? Mooie uitdaging! Parkeren in Amsterdam is niet een van de goedkoopste aangelegenheden. Bij Parclick helpen we je graag bij het vinden van een voordelige optie! De overtoom, is een perfect locatie als je een centraal punt zoekt waarbij je veel kanten op kunt. Allereerst is het belangrijk dat je op tijd reserveert. Op het moment dat de boeking plaatsvindt dien je naar de Tweede Constantijn Huygensstraat 42 te gaan. Daar zal iemand van WeParc Amsterdam klaar staan op jouw auto naar een beveiligde en overdekte parkeerplaats te brengen. Meer hoef je niet te doen, simple as that! Het fijne aan een valet-service is dat je geen moeite hoeft doen om een parkeerplaats te zoeken. Je weet van tevoren de totale kosten en je hoeft alleen maar uit- en in te stappen. Wat valt er allemaal te doen? Even rustig genieten en je dagje plannen… dan kun je het beste het Vondelpark induiken. Hier kun je heerlijk op het gras of naast het meertje liggen en een broodje eten om vervolgens je dagje Amsterdam te plannen. Heb je bijvoorbeeld zin om een museum te bezoeken? Dan is het museumplein zeker een aanrader. Mocht je zin hebben om de grachtengordel door te lopen dan kun je het best het centrum in lopen. Via het Leidseplein heb je toegang tot hartje Amsterdam. We raden je aan om vooral veel lopend te bezoeken. Het OV is altijd een goede oplossing als je locaties wat verder uit elkaar liggen. Mocht je goed ter been zijn geniet dan gewoon van alles wat je ziet en gebruik Google Maps om te voet naar je gewenste locatie te gaan.Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Tweede Constantijn Huygensstraat 42

Wat onze klanten zeggen
3,3
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

stefania
2,3
2,3
Ho prenotato un car Valet ad Amsterdam. Mi aspettavo personale in divisa. Invece si è presentata una ragazza in ciabatte e pantaloncini. Lasciando la macchina a estranei sarebbe bene che il personale fosse più professionale e meglio riconoscibile.Lees minder

DUBAR
3
3
l adresse de RDV ne correspond à aucun parking physique puisque c’est un service Valet. Un petit écriteau avec le logo de la société nous aurez guidé, rassuré, et évité de perdre 20 min à la recherche d un parking fantôme. pour le contact physique : OKLees minder

Jennifer
4,7
4,7
Das Fahrzeug wir abgeholt und außerhalb geparkt.

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Overtoom