Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Rembrandtplein

Rembrandtplein, 18
Over de parkeergarage
Parclick helpt je om de beste en betaalbaarste parkeerplaats te vinden. Super comfortabel toch? Door Amsterdam rijden wordt dan ook vaak rampzalig gevonden, daarom gebruiken we de fiets! Een erg bekend plein in Amsterdam is het Leidseplein. WeParc biedt de mogelijkheid om uw auto hier te parkeren. Het is geregeld als volgt. Op de dag van je reservering rijdt je naar het Rembrandtplein 18. Daar zal het personeel van WeParc op je wachten om je auto over te nemen. Zij rijden je auto naar een nabijgelegen parkeerplaats, bewaakt en overdekt. Ze brengen je auto ook terug op de afgesproken plaats en tijd. Vlakbij dit plein ligt kan je een standbeeld vinden van de bekende Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn. Ook het Rembrandt museum ligt hier vlakbij. Echt aan te raden voor de kunstliefhebber dit graag dichtbij parkeert. Centraler kan je het niet krijgen!Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Rembrandtplein 20III

Wat onze klanten zeggen
5
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Michel Pierre
5
5

Léo
5
5

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Rembrandtplein