Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Rusland 5

Rusland, 5
Over de parkeergarage
HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Er zijn oneindig veel opties voor het doorbrengen van je tijd in deze wereldstad. Van entertainment, beroemde musea tot een avondrondvaart door de grachten » je vindt het in Amsterdam! Zelfs een simpele wandeling door het stadscentrum is al heel indrukwekkend! De Dam, De Wallen en de Nieuwmarkt met al hun attracties liggen op loopafstand van de drop-off locatie. Klinkt dit interessant? Dan is deze locatie de perfecte start voor jou. We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat parkeren in het centrum van Amsterdam een beetje een nachtmerrie is. Het goede nieuws is echter dat we een oplossing hebben voor je: Valet parking! Rijd naar de drop-off in de Rusland straat nummer 5, hier zal een professionele chauffeur je auto zorgvuldig overnemen en naar een beveiligde parkeerplaats, net buiten het centrum, brengen. Vanaf nu kun jij je zorgeloos vermaken in Amsterdam. Om je een beetje op weg te helpen, delen we graag wat ideeën met je. Voor een tour architectuur, geschiedenis en cultuur kun je het Agnietenkapel, De Oudemanspoort, Het Kleinste Huis, Het Trippenhuis, de Waalse Kerk, het Nationaal Monument op Dam of het Koninklijk Paleis bezichtigen. Er is natuurlijk altijd een reden om te shoppen en dit kan héél goed in de Kalverstraat, de meest bekende winkelstraat in Amsterdam. ◊ Vanuit hier Het dichtstbijzijnde metrostation is Nieuwmarkt, waar je de lijnen 51, 53 of 54 naar het centraal station kunt nemen, of de andere kant op naar Amsterdam Amstel. Ofwel vanuit Amstel, of vanuit Centraal, is iedere wijk of locatie gemakkelijk te bereiken. » Routebeschrijving Het drop-off punt is makkelijk te vinden en te bereiken, maar het is wel aan te raden navigatie te gebruiken in het centrum. Vind allereerst het Damplein en volg de Damstraat over een klein grachtje, ga vervolgens naar de Oudezijds Voorburgwal tot je in de Rusland straat bent. Wij raden je aan je parkeerplaats op voorhand te reserveren, om Amsterdam op zijn best te ervaren! ☺Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Rusland 17

Wat onze klanten zeggen
4,3
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

roberto
4
4

Giuseppe
4,7
4,7
Ottimo! Trovare parcheggio ad Amsterdam è praticamente impossibile in centro. Costa 4 € l’ora! Non proprio economico. Quindi la scelta è ricaduta su un parcheggio privato e l’app mi ha dato la possibilità di scegliere fra numerosi parcheggi e a costi divLees minder

pascal
5
5
Excellent service that I'll recommend to my friends.

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Rusland 5