Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Parkeergarage WeParc Valet - Singel Hotel

Singel, 13
4.7

Openingstijden

Maandag
 • 07:30 - 21:00
Dinsdag
 • 07:30 - 21:00
Woensdag
 • 07:30 - 21:00
Donderdag
 • 07:30 - 21:00
Vrijdag
 • 07:30 - 21:00
Zaterdag
 • 07:30 - 21:00
Zondag
 • 07:30 - 21:00

Details

HOE HET WERKT: Dit is een valet parkeer service. Rijd naar het ophaalpunt met het adres dat aangegeven staat op jouw boeking. De valet parkeer medewerker zal jouw voertuig ophalen en het naar een parkeergarage brengen in Amsterdam, in de buurt van het adres van het ophaalpunt. Jouw auto zal hier veilig verblijven tot de tijd dat jij hebt aangegeven jouw auto weer terug te willen krijgen. En onthoud! Dit is dus alleen het ontmoetingspunt met de medewerker van de parkeerservice die jouw auto daar ophaalt :) Ben je klaar om het historische stadscentrum van Amsterdam te ontdekken, te verdwalen in de grachtengordel en het smalste huis te zien? Gebruik onze exclusieve valet parkeerdienst om je ‘Amsterdam avontuur’ zorgeloos te starten. Deze service is beschikbaar voor iedereen die een bezoek brengt aan het gebied, hotelgasten en de locals onder ons. Rondjes rijden voor een parkeerplek is niet meer nodig! Je rijdt direct naar de drop-off locatie Singel Hotel op Singel 13-17, naast de Koepelkerk en tussen de straten Brouwersgracht en Nieuwezijds Voorburgwal. Hier zal een valet chauffeur klaarstaan op de afgesproken tijd. Deze brengt je auto naar een bewaakte parkeerplaats, die zich buiten het stadscentrum bevindt, om er zeker van te zijn dat je auto veilig geparkeerd staat. Je auto wordt op het gewenste tijdstip weer bij je teruggebracht. Nu kan de pret beginnen. Op zaterdag zou je naar de Noordermarkt kunnen gaan, dit is een beroemde markt met heerlijk biologisch eten, antiek, vintage kleding, boeken en meer! Je kunt ook lekker gaan wandelen door de Haarlemmerstraat, waar je ook honderden leuke kledingwinkels, vintage winkels, bars, ontbijtplaatsen en restaurants kunt vinden. Deze straat leidt ook tot een zeer gezellig park, een goede plek om te relaxen nadat je je favoriete bezienswaardigheden van je to-do lijst hebt gestreept! Amsterdam is vol met theaters, artistieke complexen en andere culturele locaties voor je dagelijkse dosis aan amusement. Een van de culturele hotspots van Amsterdam is de Westergasfabriek én ligt vlakbij de drop-off, lucky you! Ze bieden ruimte voor creatieve, culturele en innoverende ondernemers en bieden hiermee een heel breed publiek ontspanning en inspiratie. De evenementen kunnen uiteenlopen van karaoke en festivals tot kookworkshops en kunstgalerijen. Je kunt natuurlijk ook altijd naar het Comedy Café Amsterdam, Theater De Rode Hoed, of je hopt op een rondvaartboot om al die Amsterdamse grachten eens beter te leren kennen! En, verrassing, verrassing, je bent dicht bij diverse musea & bezienswaardigheden, zoals het Multatuli Museum, Theo Thijssen Museum en het West-Indisch Huis. Zie je? Er is geen tijd om te verspillen! Kies zelf hoe lang je je auto geparkeerd wilt laten staan, vanaf zes uur tot 30 dagen. Begin je trip stress-vrij en reserveer je parkeerplek met onze valet parkeerservice op voorhand.

Kenmerken

 • Gegarandeerde parkeerplaats
 • Parkeergarage met maximale hoogte (2m)
 • Overdekt
 • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Singel 13
Bekijk de kaart

Instructies

Dit is een valet-service parkeerplaats.OP DE DAG VAN AANKOMST:1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.BIJ TERUGKOMST:1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage WeParc Valet - Singel Hotel: Beoordelingen

4.7
Gebaseerd op 6 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Sophie

Service très pratique mais Le personnel n’est pas clairement identifié et beaucoup de retard pour récupérer notre voiture (40 mn). Dommage ;(

Rene

Es war ein sehr guter Service, aber ich konnte meine Buchung leider nicht über die App ändern deshalb musste ich leider 1 Tag mehr zahlen obwohl wir eher Abgereist sind. Aber die Fahrer waren sehr freundlich und nett. Danke nochmal für alles. LG René

Toma

Le personnel excellent à recommander . Le voiturier super serviable

Best beoordeelde parkeergarages in Amsterdam

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Singel Hotel

De meest geboekte parkings