WeParc Valet - Waalstraat

Waalstraat, 36
Over de parkeergarage
Parkeren, een van de leukste dingen in het leven… vooral als het druk is en het veel geld kost… je doet niets lievers toch? Dat dacht ik al, wij ook niet. Wij bij Parclick weten hoe lastig het soms kan zijn. We helpen je daarom graag bij het vinden van de beste en voordeligste parkeerplek. WeParc Amsterdam biedt een van de beste valet-services aan. Zo hebben ze meerdere locaties in Amsterdam waar de Waalstraat er een van is. De Waalstraat ligt een beetje afgelegen van de toeristische trekpleisters. Echter is er wel openbaarvervoer om je toch naar de bekende bestemmingen te brengen. Zodra je hebt geboekt zorgen wij ervoor dat WeParc op tijd klaar staat in de Waalstraat op nummer 36. Een medewerker zal dan jouw auto meenemen en parkeren in een beveiligde, overdekte parkeergarage. Zo weet je zeker dat jouw auto in veilige handen is! Mocht je je auto weer nodig hebben, geen probleem. De valet-service brengt jouw auto weer terug op de afgesproken plaats en tijd. Vanaf de Waalstraat zijn verschillende bezienswaardigheden te bereiken. Zo heb je de Amsterdamse RAI. Hier worden elk jaar talloze evenementen georganiseerd. De RAI ligt op loopafstand van de Waalstraat. Mocht je zin hebben om even te gaan zitten, dan kan je dat het beste een leuk terras opzoeken langs de Amstel. Kun je meteen een Amstel biertje proberen mocht je tot nu toe alleen nog maar Heineken hebben gedronken! Verder ligt het bezoekerscentrum de Dageraad ook vrij dichtbij.Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Waalstraat 36

Wat onze klanten zeggen
2
Gebaseerd op 1 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Hervé
2
2
Expérience ok mais stressante car je suis arrivé à l'adresse indiquée et il n'y avait ni parking ni bureau. 1 voiturier est venu récupérer ma voiture pour la garer dans un endroit inconnu. A partir de là je me suis demandé, si j'allais revoir ma voiture.Lees minder

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Waalstraat