Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Zuidas

Gustav Mahlerlaan, 463
Over de parkeergarage
Parkeren in Amsterdam is altijd een grote uitdaging! Alle kleine straatjes en volle parkeergarages, geen hobby dus! Gelukkig kunnen we je bij Parclick helpen bij het vinden van de beste Parkeerplek. WeParc Amsterdam biedt een uitstekende valet-dienst aan! Wat is ook al weer een valet-service? Eigenlijk heel simpel. Allereerst is er een drop-off locatie. Hier rijd je met de auto naar toe! Vervolgens staat er iemand van de valet-service, in dit geval WeParc Amsterdam, klaar om jouw auto over te nemen en ergens, vaak buiten de stad, in een parkeergarage te parkeren. Geheel overdekt en beveiligd. Vervolgens brengt de valet-service jouw auto weer terug op de afgesproken locatie en tijd. Ophaal- en afleveringstijden voor Weparc zijn tussen 07.00-00.00. De drop-off locatie is in de Gustav Mahlerlaan 463. Wat valt er allemaal te doen rondom de Zuidas? In de Zuidas zelf is niet veel te beleven. Maar er zijn wel genoeg mogelijkheden om ergens naar toe te gaan. Zo zit je op ongeveer 9 minuten van de Amsterdamse RAI vandaan. Weleens van gehoord? De RAI organiseert grote evenementen waar mensen vanuit het hele land en zelfs het buitenland op afkomen! Je kunt het beste metrolijn 50/51 pakken vanaf halte Zuid. Een wandeling maken is ook weleens lekker, vooral als het in Nederland wat beter weer is. Het Beatrix park ligt op loopafstand van de drop-off locatie en is een prima plek voor bijvoorbeeld een picknick! De kans dat je er studenten tegenkomt is vrij groot! De Vrije Universiteit van Amsterdam is namelijk dichtbij gevestigd. Misschien valt er zelfs wel wat van hen te leren Verder zit treinstation Zuid in de Zuidas. Je hebt een perfecte verbinding met het centrum van Amsterdam waar je bijvoorbeeld een rondvaart in de Amsterdamse kanalen kan maken.Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een email-bericht met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Gustav Mahlerlaan 463

Wat onze klanten zeggen
3,7
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Oliver
4
4

Chiara
3,3
3,3

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Zuidas