Parkeergarages dichtbij Amsterdam

34 Parkeergarages gevonden

WeParc Valet - Zuidas WTC

Prinses Irenestraat, 43
Over de parkeergarage
Amsterdam, de Hoofdstad van Nederland, zoals je je kan voorstellen is parkeren niet een van je leukste bezigheden. Amsterdam kent veel drukte en het centrum van de stad is niet altijd toegankelijk. Gelukkig helpen je bij Parclick bij het vinden van de juiste parkeerplek. WeParc Amsterdam biedt een uitstekende valet-service aan. Wat houdt dat nou precies in? Eigenlijk heel simpel. Je rijdt met je auto naar de drop-off locatie toe. In dit geval is dat de Prinses Irenestraat nummer 43. Vervolgens zal er op het afgesproken tijdstip iemand van WeParc klaarstaan om jouw auto over te nemen om die vervolgens in een parkeergarage te parkeren. Overdekt en beveiligd! Wil je jouw auto weer terug? Geen probleem, geef van tevoren door middel van een belletje aan wanneer je je auto terug wilt. Vervolgens wordt er gezorgd dat je auto weer op tijd bij jou terug is! Heel simpel en handig vooral als je geen zin hebt om een parkeergarage te zoeken! Openingstijden van de valet-service zijn van 07.00-00.00. Wat valt er in de omgeving te zien? De drop-off locatie ligt op een super locatie. Zo heb je Station zuid op loopafstand zitten. Vanaf hier kom je heel gemakkelijk naar het centrum van Amsterdam. Handig als je een dagje het centrum in wilt om bijvoorbeeld het Anne Frank museum te bezoeken. Verder ligt het Beatrix park om de hoek, als het lekker weer is zou je hier bijvoorbeeld een lekker broodje kunnen eten. Zoals de Locatie al zegt, het World Trade Center ligt naast de drop-off locatie. Het business center van Amsterdam. Het aparte aan het WTC is het uiterlijk. Moderne gebouwen compleet gebouwd van glas. Dat geeft een indrukwekkend gezicht!Lees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:30 - 22:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet-service parkeerplaats.

OP DE DAG VAN AANKOMST:

1. Eén uur voordat je aankomt op het ontmoetingspunt ontvangt u een telefoontje met de gegevens van de bestuurder die uw auto zal ophalen. Daarnaast ontvang je een code die je aan de bestuurder dient te tonen, zowel wanneer je je auto achterlaat, als wanneer je hem ophaalt.

2. Een professionele chauffeur, in een WeParc uniform, zal op het ontmoetingspunt op je wachten om uw auto op te halen en te parkeren in een bewaakte nabijgelegen parkeergarage. Zorg ervoor dat je jouw Parclick-reservering en email-code bij de hand hebt.

3. Om een ​​kwaliteitsservice te waarborgen, zal de bestuurder je vragen de email-code te laten zien. Nadat zij jouw auto hebben ingenomen, zullen ze hem inspecteren en enkele foto’s ervan nemen.

BIJ TERUGKOMST:

1. Wanneer je reservering eindigt, zal een WeParc-medewerkers jouw voertuig op hetzelfde punt afleveren als waar het is opgehaald. Als u het proces wilt versnellen, dan bel je het telefoonnummer dat bij je reservering is gegeven. Dit doe je tenminste 2 uur van tevoren. Je kunt ook het afleveradres van het voertuig wijzigen door WeParc van tevoren te bellen.

2. Om ervoor te zorgen dat je de juiste auto in ontvangst neemt, laat je de bestuurder de email-code zien die je werd toegestuurd voor de reservering.

3. Houd er rekening mee dat de bestuurder maximaal 10 minuten op de afgesproken tijd kan wachten.

Ingang parkeergarage

Prinses Irenestraat 43

Wat onze klanten zeggen
3,7
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Alexandre
3,3
3,3

Wladimir
4
4

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij WeParc Valet - Zuidas WTC