• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Brussel

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Brussel

De auto: wat is er praktischer? Niet zo praktisch als het op parkeren aankomt. Gelukkig kan Parclick u helpen parkeren, zelfs in de meest afkerige steden. Van Parijs tot Barcelona, via Venetië, Rome of Madrid, parkeer uw auto in de buurt van een hotel, station of luchthaven. Reserveer een plaats bij Parclick en uw plaats is gegarandeerd.
Vermijd dat uw verblijf in Brussel uitdraait op een nachtmerrie van parkeren. Met Parclick vindt u uw parkeerplaats tegen de beste prijs, met de mogelijkheid om vooraf te reserveren, zodat u uw parkeerplaats kunt garanderen zodra u aankomt en zonder een minuut te verspillen.
Dankzij Parclick kunt u kiezen uit meer dan 60 parkings in Brussel. Wat het doel van uw reis ook is, wat uw bestemming ook is, Parclick helpt u te parkeren tegen een concurrerende prijs. Vergelijk onze parkings, kies de parking die het best bij u past en reserveer nu.

Parkings Brussel 61 Parkeergarages Centrum en omgeving Brussel
De dichtstbijzijnde parkeergarage bij het centrum Parking ParkBee Gare de Bruxelles Central Covered
De goedkoopste parkeergarage Parking ParkBee Chermin Vert

Prijs voor 1 uur: 1€

De dichtstbijzijnde parkeergarage bij het Centraal Station Parking ParkBee Gare de Bruxelles Central Prijs voor 5 uur: 13,25€

 

Hoeveel kost parkeren in Brussel?

Brussel is een zeer drukke stad en het kan moeilijk zijn om een parkeerplaats te vinden, vooral in de meer centrale gebieden. De parkeertarieven kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de locatie, de parkeertijd en de dag van de week. Over het algemeen zijn de parkeerkosten in de meer centrale delen van de stad hoger, met tarieven tot € 10 per uur. Er zijn echter vaak ondergrondse parkeergarages en parkeerterreinen aan de rand van de stad waar je goedkoper kunt parkeren. Het is belangrijk om te weten dat de parkeerregels in Brussel strikt worden gehandhaafd en dat het niet naleven ervan kan leiden tot hoge boetes. Het is daarom raadzaam om de parkeertarieven van tevoren te controleren en de parkeerregels in acht te nemen om boetes te voorkomen.

Bovendien zijn er ook efficiënte openbaarvervoersmogelijkheden in Brussel, zoals trams, bussen en de metro, waarmee u zich gemakkelijk door de stad kunt verplaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het parkeren. Meer informatie over de beschikbare parkings in Brussel vindt u op parclick.nl.

Waar kan ik gratis parkeren in Brussel?

Het is moeilijk om gratis parkeerplaatsen te vinden in Brussel, vooral in de meer centrale delen van de stad. Er zijn echter mogelijkheden om uw auto gratis te parkeren in Brussel als u bereid bent om een stukje te lopen of het openbaar vervoer te gebruiken. Er zijn een paar gratis parkeerzones buiten het centrum, zoals in Ukkel, Vorst en Sint-Gillis. Vaak moet je echter wel even rondkijken om een vrije plek te vinden. Het is ook belangrijk om te weten dat deze gebieden erg populair kunnen zijn en dat er daarom veel concurrentie is voor parkeerplaatsen. Een andere optie is om te parkeren in woonwijken buiten het stadscentrum. Er zijn vaak gratis parkeerplaatsen in deze gebieden, maar het is belangrijk om de lokale parkeerregels te controleren, omdat sommige gebieden beperkingen kunnen hebben voor niet-bewoners of tijdslimieten voor parkeren. Tot slot is het mogelijk om gratis te parkeren in de parkeergarages van bepaalde winkelcentra of supermarkten, maar dit is afhankelijk van elke vestiging en het is vaak nodig om de parkeerregels te controleren die specifiek zijn voor elke parkeergarage.

Samenvattend: hoewel de mogelijkheden om gratis te parkeren in Brussel beperkt zijn, is het mogelijk om gratis te parkeren buiten de meest centrale delen van de stad. Het is echter belangrijk om de lokale parkeerregels te respecteren om boetes te voorkomen. De eenvoudigste manier om problemen te vermijden is om op voorhand een parkeerplaats te reserveren. Parclick maakt het snel, gemakkelijk en efficiënt! In slechts een paar klikken is uw plaats gereserveerd en bent u klaar om te ontspannen!

Waar kan ik goedkoop parkeren in Brussel?

P+R (Park & Ride) parkeergarages: Dit zijn parkeergarages aan de rand van de stad, meestal in de buurt van een metro- of tramstation. Ze bieden aantrekkelijke parkeertarieven, vaak goedkoper dan parkeergarages in het stadscentrum. Ondergrondse parkings: Er zijn verschillende ondergrondse parkings in Brussel met redelijke parkeertarieven. Deze parkeergarages liggen vaak in het centrum van de stad, waardoor ze handig zijn om te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Parkeergarages met korting: Sommige parkings in Brussel bieden verlaagde tarieven tijdens bepaalde periodes van de dag of week, of voor langetermijnabonnementen. Het is belangrijk om de tarieven en openingstijden van elke parkeergarage te controleren om de beste tarieven te vinden. Parkeren in de buitenwijken: Als u bereid bent om een stukje te lopen om in het centrum te komen, kunt u gratis of goedkoop parkeren in de buitenwijken van de stad. Het is belangrijk om de plaatselijke parkeerregels te controleren en rekening te houden met de loopafstand naar je bestemming.

Kortom, goedkope parkeeropties in Brussel zijn onder andere P+R parkeergarages, ondergrondse parkeergarages, parkeergarages met gereduceerd tarief en parkeren in de buitenwijken van de stad. Het is belangrijk om de tarieven, tijden en parkeerregels voor elke optie te controleren om de beste oplossing voor uw situatie te vinden.

Waar kan ik parkeren in Brussel?

Het is geen goed idee om naar het centrum van Brussel te rijden, want het is moeilijk om een vrije parkeerplaats te vinden. Een eenvoudige oplossing is echter om uw plaats te reserveren bij Parclick. Wij raden u de volgende parkings aan: Times Vilvoorde, Centraal Station Brussel en Centraal Station Brussel. Als u van plan bent de dag wandelend door te brengen, raden wij u aan uw auto buiten het centrum te parkeren en het openbaar vervoer te gebruiken om u vrij te verplaatsen. Met deze optie kunt u een betaalbare parkeerplaats vinden aan de rand van de stad. We hebben een ruime keuze aan parkings in het centrum van Brussel, waar u uw auto een dag of zelfs meerdere dagen kunt laten staan als u dat wilt. Zo kunt u met een gerust hart de stad bezoeken, wetende dat uw auto veilig staat in onze parkeergarages.

Hoe reserveer ik een parkeerplaats in Brussel?

U kunt eenvoudig een parkeerplaats Brussel 1000 reserveren via websites zoals Parclick. Ga eerst naar de website van een van deze online parkeeraanbieders. Vul de gegevens van de gewenste parkeerplaats in, zoals de wijk in Brussel waar u wilt parkeren en de data en tijden waarop u een parkeerplaats nodig heeft. Vervolgens wordt een lijst met beschikbare parkeerplaatsen in het centrum van Brussel getoond, samen met hun locaties, prijzen en beschikbaarheid. Selecteer de parkeerplaats die het beste bij uw behoeften past en reserveer uw parkeerplaats online. Zodra u uw reservering hebt gemaakt, ontvangt u een bevestiging van uw reservering per e-mail of sms met de details van uw parkeerplaats. Het is raadzaam om je parkeerplaats van tevoren te reserveren, vooral als je van plan bent om in een druk gebied te parkeren, omdat je dan kunt profiteren van de beste tarieven en de beschikbaarheid van je parkeerplaats kunt garanderen.

Waar vind ik een parkeerplaats in het centrum van Brussel?

Parkeren in het centrum van Brussel kan moeilijk en duur zijn. Er zijn echter verschillende opties voor automobilisten die in dit gebied willen parkeren. Er zijn veel ondergrondse parkeergarages in Brussel, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, de Zavelplaats en de Nieuwstraat. De prijzen variëren naargelang de lengte van de parkeerperiode en kunnen vrij hoog zijn, vooral tijdens de spitsuren. Parkeergarages die worden beheerd door particuliere bedrijven zoals Parclick bieden ook meer betaalbare tarieven, vooral voor lang parkeren.

Automobilisten kunnen ook parkeren in de straten rond het centrum van Brussel. Het is echter belangrijk om op te merken dat parkeerplaatsen op straat beperkt kunnen zijn en vaak onderworpen zijn aan tijdsbeperkingen en hoge tarieven. Bovendien kan het tijdens piekuren moeilijk zijn om beschikbare parkeerplaatsen te vinden in het stadscentrum.
Voor bezoekers die op zoek zijn naar goedkopere parkeeropties, kunnen parkeergarages aan de rand van de stad een aantrekkelijke optie zijn. Deze parkeergarages in het centrum van Brussel bieden vaak voordeligere tarieven en stellen automobilisten in staat om gemakkelijk met het openbaar vervoer te reizen.

Parkeren bij andere stations

Brussel Zuid Brussel Noord

Parkeren in andere Brusselse gemeenten

Parking Elsene Parking Anderlecht

Parkeren bij andere bezienswaardigheden

Parking Grand Place Parking Louizalaan
Parking Justitiepaleis Parking Europees Parlement Brussel
Parking Kruidtuin Brussel Parking Zaventem
Parking Naamsepoort Parking Koninklijk Circus
Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Andere plaatsen in de buurt Brussel

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Arthur

Très bien positionné et facile d’accès.

Pedro

It was a bit far form the hotel. But was very easy to use.

Berten

Ingang voetgangers onduidelijk

Michael

Everything was Fine , thank you!

Admire

The app was so easy to use. Couldn’t have asked for a better app. Highly recommend

Razeea

I was pleasantly surprised .Very near to the EU Parliament & buses to go into the city ( Bus 95).Might be a little tight to get to the second floor for bigger cars . Will book again .

Lucie

Excellente situation. Bon prix Super bien organisé ,très facile

Pierre-Marc

Si on a pas besoin de sa voiture pendant le séjour, le parking est parfait. sinon il faudra appeler 10- 30 minute avant pour chaque accès.

Laila

Très bon rapport qualité/prix et service impeccable. Chauffeurs très sympathique et agréables.

Christian

Service impeccable et sans attendre

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google