• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Rijsel

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Rijsel

Lille is een stad in het noorden van Frankrijk en is de hoofdstad van de Hauts-de-France. Lille is ook de tiende dichtstbevolkte gemeente van Frankrijk. Om uw auto daar gemakkelijk te kunnen parkeren, kunt u een parkeerplaats reserveren in de :

parkeergarage Indigo Grande Place
parkeergarage Indigo Les Tanneurs
parkeergarage Indigo Lille Plaza
parkeergarage Indigo Euralille Gare A (Europa)
parkeergarage Indigo Euralille Grand Palais/Zénith
parkeergarage Indigo Euralille Winkelcentrum
parkeergarage Indigo Euralille Station B (Tours)
Station Lille-Flandres ECTOR - Autodienst
Station Lille-Europe ECTOR - Autoservice


Wat is er te zien in Lille:

Je komt naar Lille en je weet niet wat je moet doen? Hier zijn de 8 must-sees die wij aanbevelen: Het belfort van het stadhuis, de Grote Markt, de Oude Beurs, de Oude Lille, de markt van Wazemmes, de Citadel, de straat van Béthune en het geboortehuis van Charles de Gaulle. Deze plaatsen, verspreid over de stad Lille, liggen allemaal in de buurt van een Parclick-parkeergarage, dus vergeet niet de app te downloaden om al uw reizen te vereenvoudigen.

Bovendien is Lille een zeer culturele stad die vol zit met musea van allerlei aard. Zodra u uw auto op een 100% beveiligde parkeergarage hebt geparkeerd, kunt u naar het Natuurhistorisch Museum van Lille, het Palais des Beaux-Arts de Lille, Maison H, het Palais Rameau, La Baraque, het Maison de la Photographie, het Musée de l'Hospice Comtesse en nog veel meer...

Je bent naar Lille gekomen voor te winkelen? Je bent niet naar de verkeerde plaats gekomen! U vindt er decoratie, prêt-à-porter, designer, delicatessenzaak, ... Kortom, u vindt er wat u zoekt! Parkeer in een Parclick parkeergarage, ga dan naar deze winkels die u niet mag missen: Au bonheur de Sophie (43 bis Rue de la Monnaie en 48 Rue Pierre Mauroy), Poupette Lille (15 Rue de la Monnaie), Les Piplettes (16-18 Rue de la Clef), Culture Denim (4 Rue des trois Mollettes), Suit by the Room (22 Rue Bartholomé Masurel), Ulyss (3 Rue des Ponts de Comines), Les Epicentriques (gespecialiseerd in kruiden en uitzonderlijke producten, 357 Rue Léon Gambetta), L'Estaminette (gespecialiseerd in 100% ch'ti ambachtelijke producten, 21 Rue de la Barre), La Bottega épicerie (gespecialiseerd in Italiaanse streekproducten, 75 Rue de la Monnaie) ...

Waar ga je uit in Lille?

Wil je het nachtleven van Lille ontdekken? Je zult niet teleurgesteld zijn! Inderdaad, Lille heeft veel plaatsen om uit te gaan, en ze zijn allemaal erg verschillend van elkaar! U kunt naar de wijk Vieux-Lille gaan, naar de straten van Masséna en Solférino (of beter bekend als de dorststraten), naar de hele wijk van het centrum van Lille, naar de studentenwijk Vauban Esquermes of naar de zeer populaire wijk Wazemmes. Om al uw reizen te vereenvoudigen, vergeet niet om uw parkeerplaats op voorhand te reserveren!

Geen twijfels meer, Parclick biedt u parkeeroplossingen in de hele stad Rijsel :).

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Andere plaatsen in de buurt Rijsel

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Delphine

Spacieux et lumineux

Tracy

Excellent car park in very central location in Lille. The spaces are very tight, but staff were very friendly and helpful.

Arnaud

Tout s’est parfaitement déroulé. Service très professionnel, proactif et efficace. A recommander!

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google