Parkeergarages dichtbij Het station van Euralille

3 Parkeergarages gevonden
  INDIGO Euralille Gare A (Europe)
  1. Dichterbij

  INDIGO Euralille Gare A (Europe)

  Overdekt
  0 min (21m)
  Contactloze toegang
  INDIGO Euralille Gare B (Tours)

  INDIGO Euralille Gare B (Tours)

  Overdekt
  4 min (227m)
  Contactloze toegang
  Euralille INDIGO Centre Commercial

  Euralille INDIGO Centre Commercial

  Overdekt
  7 min (431m)
  Contactloze toegang

Waar te parkeren in Het station van Euralille

Het station van Euralille werd ingehuldigd in 1994. Het maakt deel uit van de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF) en wordt bediend door Eurostar, TGV inOui en TERGV. Het is gelegen in de wijk Euralille en wordt ook wel Lille Europe station genoemd. Om te voorkomen dat u uw trein mist vanwege een parkeerprobleem, dient u vooraf een parkeerplaats te reserveren in de:


parkeergarage Indigo Euralille Gare A (Europa)
parkeergarage Indigo Euralille Grand Palais/Zénith
parkeergarage Indigo Euralille Winkelcentrum
parkeergarage Indigo Euralille Station B (Tours)
Station Lille-Europe ECTOR - Autodienst


Heeft u een vroege ochtendtrein te halen vanaf het station van Euralille? Waarom gaat u er niet de dag ervoor heen en laat u uw auto voor de duur van uw verblijf direct achter op een beveiligde parkeergarage? Hiervoor adviseren wij u de hotels Novotel Suites Gare Lille Europe (boulevard de Turin, Lille), Studios de standing - Emeraude (100 Avenue Willy Brandt, Lille), Hotel urban by balladins Lille (24 place de la Gare, Lille), Crowne Plaza Lille - Euralille (335 boulevard de Leeds, Lille) en Hotel Lille Europe (avenue le Corbusier, Lille).
Als de dag ervoor een probleem is, kunt u een parkeerplaats reserveren in een Ector-parkeergarage. Hierdoor kunt u een valet parking service hebben zodat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een parkeerplaats, wat heel handig is!

Heeft u tijd om te wachten voordat u de trein naar het station van Euralille neemt? Om tijd voor uzelf te maken hoeft u alleen maar naar het winkelcentrum van Euralille te gaan, dat op slechts 3 minuten wandelafstand van het treinstation van Euralille ligt. Daar vindt u vele soorten winkels zoals Go Sport, Promod, de Lego winkel, Hema, Desigual of Mango. Wij raden u aan uw auto te laten staan in de parkeergarage Indigo Euralille Gare A (Europa), in de parkeergarage Indigo Euralille Station B (Tours) of direct in het parkeergarage Indigo Euralille Winkelcentrum.

Uw trein verlaat het station van Euralille in de vroege namiddag? Als u wilt lunchen voordat u het perron van uw station bereikt, kunt u naar het restaurant Mama Kitchen (100 avenue Willy Brandt, Lille), Le Barbier qui fume (51 Rue d'Esch-sur-Alzette, Lille), L'Ultimo (111 Rue de Prague, Lille), les 3 Brasseurs Lille (22 place de la Gare) gaan, Lille), de Nefertiti (5 Rue Vieux Faubourg) en in vele anderen... Vergeet niet om uw auto op voorhand te parkeren op een parkeergarage zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken en u met gemak de trein kunt nemen in het station van Euralille!

Geen twijfels meer, Parclick heeft de ideale parkeergarage voor al uw reizen naar het station van Lille Europe :).

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Het station van Euralille in Rijsel