Landing cover image

Populaire parkeergarages in Saint-Jean-de-Luz

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Saint-Jean-de-Luz

Je bent op zoek naar een parkeerplaats in Saint-Jean-de-luz? Je weet hoe moeilijk het is om in Saint-Jean-de-luz te parkeren in de zomer of tijdens de feestdagen.... Daarom bieden wij u twee parkeergarages aan die ideaal gelegen zijn in Saint-Jean-de-luz, zodat u de parkeergarage kunt kiezen die het beste bij u past. Onze parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Wacht niet langer en reserveer nu uw parkeerplaats in onze parkeergarages in Saint-Jean-de-luz: de parkeergarage Indigo Coeur de Ville en de parkeergarage Indigo Grande Plage.

Wat te zien in Saint-Jean-de-luz:

Wat het seizoen ook is, u moet naar één of meer van de zes prachtige stranden van Saint-Jean-de-luz: de Grande Plage Pergola - Paardendijk, het strand van Mayarco, het strand van Senix, het strand van Erromardie, het strand van Lafiténia, en de Grande Plage Sud. Deze stranden zijn allemaal verschillend van elkaar en stellen u in staat om rust en veiligheid te vinden of activiteiten zoals bijvoorbeeld surfen.

Geniet van de rijke geschiedenis van Saint-Jean-de-luz en het natuurlijke erfgoed door een bezoek te brengen aan de kerk Saint-Jean-Baptiste, het Maison Louis XIV en de kustbotanische tuin van Saint-Jean-de-Luz.

Het centrum van Saint-Jean-de-Luz is erg mooi en vol met winkels. Wandel door de kleine straatjes en laat u verleiden door de kleine ambachtswinkels die espadrilles, lederwaren, streekproducten, juwelen verkopen... De Indigo Coeur de Ville-parking en de Indigo Grande Plage-parking maken het u gemakkelijk om er te komen.

Voor de nieuwsgierigen die geïnteresseerd zijn in kunst, moet u weten dat er een groot aantal galerijen in Saint-Jean-de-Luz zijn: ABEL MESA - Kunstenaarsschilder, artistieke creatie, Galerie Catherine et Frédéric Portal, Atelier Art Antiquités, Atelier Galerie Marion Rosa... Laat uw auto achter in de Indigo Coeur de Ville parkeergarage of in de Indigo Grande Plage parkeergarage om er gemakkelijker te komen.

Vele evenementen worden het hele jaar door georganiseerd in Saint-Jean-de-Luz, de St Jean de Luz festiviteiten, het Internationaal Filmfestival, de Internationaux Professionnels de Cesta Punta, de triatlons, het Tonijnfestival... Voor meer informatie kunt u terecht bij het VVV-kantoor op de 20ste boulevard Victor Hugo, 64500 Saint-Jean-de-Luz.

Je hebt het begrepen, de stad Saint-Jean-de-Luz is de omweg waard! En veel mensen weten dat... Zorg er dus voor dat u er met de auto zonder problemen kunt komen door uw parkeerplaats te reserveren in de parkeergarage Indigo Coeur de Ville of in de parkeergarage Indigo Grande Plage.

Download de Parclick-app om een parkeerplaats te reserveren in de Indigo Coeur de Ville-parking of de Indigo Grande Plage-parking en ga op pad om Saint-Jean-de-Luz te ontdekken! :)

 

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Andere plaatsen in de buurt Saint-Jean-de-Luz

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

MARC

Aucun problème - Bon emplacement du parking.

Sabine

Le dernier jour la barrière ne s’ouvrait pas.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google