• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in De haven van Saint Jean de Luz

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in De haven van Saint Jean de Luz

De haven van Saint-Jean-de-Luz verlevendigt de stad. In feite wordt elk jaar ongeveer 10.000 ton vis van ongeveer 100 verschillende soorten aangevoerd en op de visafslag van Saint-Jean-de-Luz/Ciboure op de markt gebracht. Het is een ambachtelijke visserij die een typisch aspect aan de plaats geeft en een strategische en dynamische plaats voor Saint-Jean-de-Luz vertegenwoordigt.
De stad Saint-Jean-de-Luz is erg toeristisch, vooral tijdens de schoolvakanties en in de zomer. De toegang tot het stadscentrum of de haven van Saint-Jean-de-Luz kan dan ingewikkeld zijn als u met de auto bent, en parkeerplaatsen zijn schaars! Haast u zich dus naar Parclick om uw plaats te reserveren op de parking Indigo Coeur de Ville of op de parking Indigo Grande Plage. Beide parkeergarages zijn beveiligd en 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend, ook op feestdagen.

Reis je naar Saint-Jean-de-Luz? U kunt uw auto achterlaten in de parkeergarage Indigo Coeur de Ville of in de parkeergarage Indigo Grande Plage en naar de haven van Saint-Jean-de-Luz rijden. Ga daarna naar de kleine straatjes van het centrum om je te laten verleiden door de vele winkels die er zijn. U zult in staat zijn om espadrilles, leer, lokale producten, sieraden te kopen...

Als u de dag in Saint-Jean-de-Luz doorbrengt, kunt u in een van de volgende restaurants in de buurt van de haven lunchen: het restaurant La Grillerie de sardines (quai du Capitaine de Vaisseau Pierre Renon, 64500 Saint-Jean-de-Luz), het restaurant XAYA - La Cave Gourmande (5 Rue Saint-Jean, 64500 Saint-Jean-de-Luz), L'Ephémère (15 quai Maurice Ravel, 64500 Ciboure), le Garage (4 boulevard Victor Hugo, 64500 Saint-Jean-de-Luz), Zoko Moko (6 Rue Mazarin, 64500 Saint-Jean-de-Luz), La Vieille Auberge (22 Rue Tourasse, 64500 Saint-Jean-de-Luz), la Maison Pariès (9 Rue Léon Gambetta, 64500 Saint-Jean-de-Luz)...

U bent in Saint-Jean-de-Luz voor een paar dagen en u wilt in de buurt van de haven blijven slapen? U hoeft alleen maar een kamer te reserveren in de Ainhoa Pyrénées (place Louis XIV, 64500 Saint-Jean-de-Luz), in de Ttiki Mazarin: Luxe appartement te huur (13 Rue Mazarin, 64500 Saint-Jean-de-Luz), in La Casa de Valérie (16 Rue Pocalette, 64500 Ciboure), in het Hôtel Colbert (3 boulevard du Commandant Passicot, 64500 Saint-Jean-de-Luz), in het Hôtel Relais Saint Jacques SAS (13 avenue de Verdun, 64500 Saint-Jean-de-Luz)... Maar vooral, om op uw gemak te zijn bij uw aankomst, reserveer uw parkeerplaats in de Indigo Coeur de Ville parkeergarage of in de Indigo Grande Plage parkeergarage.

Je hebt het begrepen, de stad Saint-Jean-de-Luz is de omweg waard! Veel mensen weten dat... Zorg er dus voor dat u er met de auto zonder problemen kunt komen door uw parkeerplaats in de Indigo Coeur de Ville of de Indigo Grande Plage parkeergarage te reserveren.

Reserveer dankzij Parclick uw plaats in de Indigo Coeur de Ville parkeergarage of de Indigo Grande Plage parkeergarage op voorhand en online! :)

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play