• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in RAI Amsterdam

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in RAI Amsterdam

Parkeren in de buurt van de RAI Amsterdam is niet altijd even makkelijk. Vooral tijdens grote evenementen kan dit nog wel eens een opgaven zijn. Gelukkig helpt Parclick je bij het vinden van de beste en voordeligste parkeergarages in de buurt zodat je niks hoeft te missen!

Het huidige gebouw van de RAI Amsterdam opende zijn deuren in 1961. Echter bestaat het bedrijf al sinds 1893 met het doel om mensen met dezelfde interesses bij elkaar te brengen. Denk aan grote congressen en beurzen voor zowel internationale als nationale doeleinden. Zo heeft de RAI Amsterdam tot 2015 1,75 miljoen bezoekers ontvangen en verzorgt het tot op heden meer dan 500 evenementen per jaar.

De Amsterdamse RAI staat al jaren bekend als een van het grootste en bekendste congresgebouwen van Nederland. Een van de meest iconische evenementen is toch wel de Autorai. Alle bekende en minder bekende merken in de autowereld laten hun nieuwste en bestaande modellen elke twee jaar zien in dit enorme gebouw. Dit trekt zowel nationaal als internationaal veel bezoekers.

Tegenwoordig focust de RAI Amsterdam zich op andere evenementen. De kans is groot dat je er zelf ook een keer terecht gaat komen. Al is het voor het Amsterdam Dance Event of voor een bezoek aan het Disney on Ice, er is voor iedereen wat te beleven!

Mocht je er tussendoor even tussenuit willen tijdens, bijvoorbeeld, een druk congres, dan biedt de RAI Amsterdam verschillende opties. Je kan bijvoorbeeld een goede kop koffie gaan drinken in het Grand Café of een hapje eten in Strandzuid. Ook voor de mensen die een slaapplek nodig hebben zijn er verschillende hotels in de buurt te vinden. Dit is zeer handig als je niet van plan bent continue op en neer te reizen maar in de buurt van de RAI Amsterdam wilt overnachten. Verder is er altijd tijd voor een stukje ontspanning in het Beatrixpark. Dit park ligt naast de RAI Amsterdam is ongeveer even groot als het terrein van het congresgebouw.

Hoe kom ik bij de RAI Amsterdam?

Er zijn verschillende opties om bij de RAI Amsterdam te komen. Met het OV kun je het beste tram 4, busdiensten 62, 65, 245, 754 of metrodiensten 50 en 51 pakken. Deze staan in directe verbinden met de locatie.

Een andere optie is door met de auto te komen. Vooral tijdens drukke evenementen is het aan te raden om een parkeerplek vooraf te boeken. De kans op een parkeerplek in een parkeergarage is hierdoor verzekerd. Je hebt meteen toegang tot de RAI Amsterdam en kun met een goed gevoel richting jouw bestemming rijden. Parclick biedt verschillende parkeergarages bij en rondom de RAI Amsterdam aan. We weten hoe veel tijd het zoeken naar een beschikbare parkeerplaats kan kosten en willen je dat graag besparen. Zoek daarom niet langer en parkeer al voordat je aankomt met Parclick.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

RAI Amsterdam

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Julia

Je reprendrai les yeux fermés Voyage simplifié, accès et contacts faciles sans compter le personnel plus que sympathique qui a même chargé les valises ☺️ Bref PARFAIT

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google