Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Luchthaven El Prat (BCN) Barcelona

0 Parkeergarages gevonden
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Luchthaven El Prat (BCN) Barcelona

De luchthaven Barcelona-El Prat ligt in de wijk El Prat de Llobregat, in het zuiden van Barcelona. Dit vliegveld neemt langzaam Condal over. Ook het havengebied van de hoofdstad van Catalonië bevindt zich hier.

De luchthaven van Barcelona wordt bezocht door ongeveer 50 miljoen passagiers per jaar en is het op 7 na drukste/grootste vliegveld van Europa. Als je landt op de luchthaven, kan je vanuit het vliegtuig heel Barcelona zien, haar symmetrische straten zijn een interessant herkenningspunt.

Als je vertrekt in plaats van aankomt, kun je ook van het uitzicht genieten, maar in de tussentijd moet je nadenken hoe je er komt. Als je met de auto komt, hoef je je geen zorgen te maken of je reis nu een dag of een week duurt, want bij Parclick bieden wij je een parkeerplaats aan voor de gehele duur van je afwezigheid en met de zekerheid dat je auto bewaakt blijft.

Een kleine tip. Als je je auto gemakkelijk terug wilt vinden, maak dan een foto van de parkeeromgeving. Zo hoef je niet voor eeuwig te zoeken ;)

Ticket voor de hele wereld

Vanaf Barcelona-El Prat Airport kan je vliegen naar maar liefst 26 andere Spaanse steden. Wil je meer van de wereld zien? Dan kun je binnen Europa naar een aantal gemarkeerde bestemmingen zoals LondenRomeAmsterdam of Parijs vliegen. Ook steden zoals Kopenhagen, Boedapest of Genève zijn te bereiken vanaf dit vliegveld. Als je bestemming buiten de zee ligt (zoals elke zichzelf respecterende zeiler zou zeggen), zijn de gebruikelijke keuzes DubaiTel-AvivDoha en New York ook beschikbaar. Je lot ligt in jouw handen.

Als je gebruikmaakt van het openbaar vervoer, is de luchthaven zeer goed verbonden en staat bekend om zijn lijn 9 metro, die stopt bij elk van de twee terminals. Echter duurt deze metro vrij lang en heeft deze geen centrale haltes in het centrum van Barcelona. We raden je aan om of de trein vanaf terminal 2 te pakken die in hartje Barcelona stopt. De trein vertrekt elk half uur dus je hebt altijd wel een trein die je kunt nemen. Verder stopt de Aerobus op alle belangrijke plekken in het centrum en kost een enkeltje €5,90 of een retour €10,20.

Luchthaven El Prat (BCN) Barcelona