• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Ontdek de parkeermogelijkheden in de buurt van uw terminal

Officiële Parkeergarage

Ontdek alle voordelen en kies de parkeeroptie die het beste bij jou past.

Directe toegang: je bent slechts een paar stappen verwijderd van de vertrekterminal.

Flexibele tijd: aankomen en vertrekken volgens je eigen schema

Beveiliging: uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen en regelmatige patrouilles

Populaire parkeergarages in Luchthaven El Prat (BCN) Barcelona

De meest centrale

Good Parking Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat (BCN), El Prat de Llobregat, España Overdekt 3.96 Prijs vanaf 19 € Prijs voor 1 dag AENA Aeropuerto de Barcelona-El Prat - VIP Aeropuerto Barcelona - El Prat (Terminal 1 y 2) Overdekt 4.25 Prijs vanaf 35 € Prijs voor 1 uur Low Barcelona - El Prat Aeropuerto de Barcelona, 4.15 Prijs vanaf 22 € Prijs voor 1 dag T2 AENA Aeropuerto Barcelona-El Prat El Prat De Llobregat (Aeropuerto de Barcelona-El Prat, Terminal 2) Overdekt 4.03 Prijs vanaf 14 € Prijs voor 6 uur WeParking (We Parking Barcelona) - Valet - Aeropuerto C-32B, Aeropuerto de Barcelona, El Prat de Llobregat Overdekt 4.53 Prijs vanaf 20 € Prijs voor 1 dag Central Parking- Valet- Aeropuerto de Barcelona-Descubierto El Prat de Llobregat, España 2.73 Prijs vanaf 22 € Prijs voor 2 dagen Car and Fly Garage Valet Barcelona-cubierto El Prat de Llobregat, España Overdekt 3.69 Prijs vanaf 19 € Prijs voor 1 dag Car and Fly Garage Valet Barcelona-descubierto El Prat de Llobregat, España Overdekt 3.81 Prijs vanaf 15 € Prijs voor 1 dag Don Parking Aeropuerto de Barcelona, 4.78 Prijs vanaf 22,90 Prijs voor 1 dag DoyouPark Barcelona P+R Avinguda les Garrigues, 46 Overdekt Prijs vanaf 23 € Prijs voor 1 dag Géminis - Park and Greet - Valet - Aeropuerto de Barcelona - Cubierto T1, Aeropuerto de Barcelona - El Prat Overdekt 4.41 Prijs vanaf 20 € Prijs voor 7 uur, 15 minuten Travel Parking BCN Aeropuerto de Barcelona-El Prat 4.59 Prijs vanaf 20 € Prijs voor 1 dag

De goedkoopste

Waar te parkeren in Luchthaven El Prat (BCN) Barcelona

Welke parkeerplaats te kiezen op de luchthaven van Barcelona?

In Barcelona zijn er verschillende soorten parkeerplaatsen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van automobilisten in deze bruisende Spaanse metropool. Allereerst zijn er ondergrondse parkeergarages verspreid over de stad, vooral in drukbezochte wijken zoals de Eixample, Barri Gòtic en El Born. Deze parkeergarages bieden een handige oplossing om dichtbij toeristische attracties, winkels en restaurants te parkeren. In deze parkeergarages kunnen zowel lange termijn parkeerplaatsen op de luchthaven van Barcelona als korte termijn parkeerplaatsen worden gevonden.

Daarnaast zijn er parkeerplaatsen aan de oppervlakte, langs straten en lanen, met zowel betaalde als gratis parkeerplaatsen. Deze zijn vaak drukbezocht, vooral tijdens drukke periodes. Barcelona heeft ook parkeer- en reisparkings aan de rand van de stad, waardoor automobilisten rustig kunnen parkeren voordat ze met het openbaar vervoer naar het stadscentrum reizen, perfect voor carpooling.

Tenslotte, als u moet reizen, is het mogelijk om parkeerplaatsen bij de luchthaven van Barcelona met shuttle te vinden, zodat u zorgeloos kunt vertrekken. Ongeacht het type parkeerplaats is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn over tarieven en openingstijden om optimaal van uw verblijf in Barcelona te genieten. Bekijk de lijst met onze parkeerplaatsen in Barcelona, u zult zeker iets vinden dat bij u past op Parclick!

Aantal parkeerplaatsen 22 Parkeerplaatsen Luchthaven Barcelona El Prat
Dichtstbijzijnde parkeerplaats bij de luchthaven T1 AENA Overdekte parkeerplaats
Goedkoopste parkeerplaats Aparca&Go Prijs voor 1 dag: 8,95€
Best beoordeelde parkeerplaats Park And Greet - Valet Overdekte parkeerplaats
Parkeerplaats met meeste beoordelingen T1 AENA 63 beoordelingen

Als u op zoek bent naar een parkeerplaats bij de luchthaven van Barcelona - El Prat, biedt Parclick u de volgende parkeerplaatsen tegen de beste prijs:

parkeerplaats luchthaven Barcelona

Waar goedkoop parkeren bij de luchthaven van Barcelona?

Luchthavenparkeerplaats Prijs 3 dagen Prijs 5 dagen Prijs 8 dagen Type parkeerplaats
Parkeerplaats 10 - Valet 34€ 46,20€ 61,60€ Ontdekt
Travel Parking  32€ 48€ 65€ Ontdekt
WeParking - Valet 25€ 35€ 55€ Overdekt
Parkeerplaats Blanco 27€ 37€ 52€ Ontdekt
Aparca&Go 26,85€ 40,75€ 55,60€ Ontdekt

U vertrekt binnenkort naar een bestemming vanaf de luchthaven van Barcelona en zoekt een goedkope parkeerplaats om uw voertuig achter te laten? U bent hier aan het juiste adres! Zoals u waarschijnlijk weet, is parkeren op de luchthaven van Barcelona El Prat vrij duur... Maar door te reserveren bij Parclick profiteert u van de beste tarieven, zowel voor korte als lange verblijven. Voor 8 dagen, betaal slechts 44€ voor uw plaats in de parkeergarage Blanco Luchthaven van Barcelona door vooraf te reserveren. Voor kortere of langere periodes hoeft u alleen maar uw aankomst- en vertrekdatums door te geven om de prijs van parkeren bij de luchthaven van Barcelona te kennen. Wat zeker is, is dat u geld en tijd bespaart door te reserveren op ons platform.

Profiteer van de tarieven voor lange termijn parkeren op de luchthaven van Barcelona die betaalbaar zijn voor lang parkeren. Met verschillende beveiligde opties in de buurt van de terminals kunt u uw voertuig veilig parkeren tijdens uw vakantie of zakenreizen.

Maak gebruik van de goedkope luchthavenparkeerservice in Barcelona die gereduceerde tarieven biedt voor langere periodes. Met voortdurende bewaking en gratis pendeldiensten naar de terminals heeft u handige en economische parkeergelegenheid voor uw voertuig tijdens uw reizen.

Welke lang parkeren op de luchthaven van Barcelona?

Als de duur van uw reis een week of langer is, is dat geen probleem. De parkeerplaatsen die we op Parclick aanbieden, zijn allemaal veilig, overdekt en 24/7 beschikbaar, zodat u met een gerust hart kunt vertrekken. Bovendien kunt u door van tevoren uw parkeerplaats te reserveren tot 70% besparen. Ga direct naar Parclick om te profiteren van de beste tarieven voor lang parkeren op de luchthaven van Barcelona.

De parkeerplaats bij de luchthaven van Barcelona met shuttle is een handige en betrouwbare optie voor reizigers die hun auto veilig willen parkeren tijdens hun afwezigheid. Deze parkeerplaatsen bevinden zich meestal in de buurt van de luchthaven en bieden concurrerende tarieven, waardoor het een aantrekkelijke oplossing is voor degenen die liever naar de luchthaven rijden dan afhankelijk zijn van het openbaar vervoer. 
 
Het functioneren is eenvoudig: eenmaal bij de parkeerplaats aangekomen, kunnen reizigers hun voertuig achterlaten op een aangewezen plek. Vervolgens brengt een gratis en regelmatige shuttle hen rechtstreeks naar de luchthaventerminal in slechts enkele minuten.  Deze service stelt passagiers in staat om de stress van het zoeken naar parkeerplaatsen op de luchthaven te vermijden en tijd en energie te besparen voordat ze aan hun vlucht beginnen. Bij terugkomst brengt de shuttle hen terug naar de parkeerplaats om hun voertuig op te halen en hun reis in alle rust voort te zetten. Luchthavenparkeerplaatsen met shuttles zijn dus een handige, betaalbare en veilige oplossing voor reizigers in Barcelona.

De langdurige parkeerplaats op de luchthaven van Barcelona biedt een veilige en handige oplossing voor reizigers die hun auto gedurende langere perioden achterlaten. Gelegen nabij de luchthaven, bieden deze parkeerplaatsen versterkte beveiligingsmaatregelen zoals videobewaking en hekken.

Reizigers kunnen hun parkeerplaats van tevoren reserveren en profiteren van gereduceerde tarieven voor langere verblijven. Er zijn regelmatige shuttles beschikbaar om de overdracht tussen de parkeerplaats en de luchthaventerminals te vergemakkelijken, waardoor dit een handige oplossing is om de problemen met verkeer en parkeren op de luchthaven zelf te vermijden.

Informatie over de luchthaven van Barcelona

De luchthaven van Barcelona – El Prat is gelegen in de gemeente El Prat de Llobregat, ten zuiden van Barcelona, die zich langzaam aansluit bij de hoofdstad van het modernisme. Overigens herbergt de stad niet alleen de luchthaven, want aan haar kusten deelt ze de havenruimte met de hoofdstad van Catalonië.

Dit is de luchthaven met het hoogste passagiersverkeer van Spanje en een van de toplocaties wereldwijd. Het moet gezegd worden dat de eerste indruk van de stad voor reizigers een ongelooflijk uitzicht is vanuit het vliegtuig boven de zee. Om te landen, moeten vliegtuigen een halve cirkel draaien op het niveau van de luchthaven, waardoor je Barcelona vanuit de lucht kunt observeren voordat je het vanaf de zee kunt zien. Je kunt je dus voorstellen dat dit de moeite waard is! Dit adembenemende uitzicht geeft je een eerste indruk van de bijzonder symmetrische straten van de stad.

Als je niet een van degenen bent die aankomen, maar een van degenen die vertrekken, maak je geen zorgen: je kunt ook genieten van het uitzicht. Maar voordat dat gebeurt, moet je toch aankomen op de luchthaven van Barcelona – El Prat. Als je ervoor hebt gekozen om met de auto te gaan, maakt het niet uit of je een dag of een week vertrekt, Parclick vergemakkelijkt de reservering van je parkeerplaats tijdens je afwezigheid met de surveillancedienst voor je voertuig.

Met de hoeveelheid voertuigen die in luchthavenparkeergarages parkeren, is het een goed idee om een foto te maken van waar je je auto parkeert. Dit bespaart je de moeite om bij terugkomst vier keer rond de parkeerplaats te rijden om je voertuig terug te vinden.

De luchthaven van Barcelona – El Prat

Vluchten naar alle bestemmingen

Vanaf de luchthaven van Barcelona – El Prat kun je vluchten vinden naar elke plek ter wereld, maar ook naar 26 steden in Spanje. Maar als je de wereld wilt rondreizen en je wilt onderdompelen in andere culturen, kun je naar Londen, Rome, Amsterdam of Parijs gaan. Wat, zijn deze steden te mainstream voor jou? Geen probleem, je kunt ook Kopenhagen, Boedapest of Genève bezoeken. En als je reislust je verder dan de zeeën en oceanen drijft, hoef je geen zeebenen te hebben, want je kunt je hoofd in de wolken hebben! Misschien wachten Dubai, Tel Aviv, Doha of New York wel op je. Jouw lot ligt in jouw handen.

De luchthaven is zeer goed verbonden met het openbaar vervoer. Je vindt een halte van metrolijn 9 bij elke terminal. Als je niet van tunnels houdt, kun je ook een van de vele bussen en treinen nemen. Dat gezegd hebbende, als je om welke reden dan ook timingproblemen ondervindt, onthoud dan dat je je parkeerplaats kunt reserveren met Parclick in minder dan twee minuten en voor de tijd die je nodig hebt. Reken op ons om je te parkeren bij de luchthaven van Barcelona. :)

Andere veelgestelde vragen

Hoe annuleer ik een AENA-parkeerreservering?

Als je je parkeerplaats bij AENA met Parclick hebt gereserveerd, kun je deze tot een uur voor het begin van het parkeren annuleren. Je kunt je wijzigingen en annuleringen rechtstreeks beheren via de Parclick-app. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice om de annulering te verwerken.

Welke terminal in Barcelona voor Vueling?

Aankomsten op de luchthaven van Barcelona vinden doorgaans plaats op terminal 1, maar deze informatie is afhankelijk van de behoeften van de luchthaven en kan variëren. Controleer altijd je instapkaart en de luchthavenschermen.

Waar gratis parkeren bij de luchthaven van Barcelona El-Prat?

Helaas zijn alleen de "drop-off zones" gratis op luchthavens; anders zijn alle parkeerplaatsen betaald. Het parkeertarief per minuut op de luchthaven van Barcelona is € 0,05, met een maximum per dag van € 20,95. Desalniettemin daalt de prijs tot € 16 per dag voor verblijven langer dan 4 dagen. Je vindt een betere aanbieding op Parclick, omdat je je parkeerplaats kunt reserveren vanaf € 10 per dag.

Welke parkeergarage voor Terminal 1 El-Prat?

Het maakt niet uit naar welke terminal je wilt gaan, Parclick biedt parkeergarages met een valetservice. Het principe is eenvoudig: wanneer je bij je terminal aankomt, komt een chauffeur je voertuig ophalen om het te parkeren in de parkeergarage die je van tevoren hebt gereserveerd. Bij terugkomst hoef je alleen maar contact op te nemen met de parkeergarage om je voertuig terug te laten brengen.

Anders is voor Terminal 1 de Parking T1 AENA Aeropuerto Barcelona-El Prat gemakkelijker te bereiken en voor Terminal 2 raden we de Parking T2 AENA Aeropuerto Barcelona-El Prat aan.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Luchthaven El Prat (BCN) Barcelona

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Valeriano

It is very dark.

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Juan Carlos

Comodidad

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

Arnaud

Les personnels de Parclick que j'ai contacté par téléphone pour résoudre une problématique avant mon départ ont toujours été à l'écoute et ont solutionné cette problématique.

LUIS MIGUEL

Practico, para el sitio que ivamos, reservamos online, y no tuvimos ningun problema, repetiremos si vamos más veces. Gracias.

TANIT

La informació de que s'havia de trucar a un telèfon no era certa. Hi havia un vigilant que em va dir que agafés ticket, i a l'hora de marxar, ensenyant la reserva del Parclick em va obrir.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google