• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Amsterdam Noord

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Amsterdam Noord

De industriële wijk Amsterdam-Noord wordt in vergelijking met andere Amsterdamse wijken als rauw, edgy en trendy gezien. Amsterdam-Noord bestaat uit verschillende buurten en tuindorpen die allemaal echt een eigen karakter hebben. Of je nu op de culinaire, culturele of creatieve tour wil, Amsterdam-Noord heeft op alle vlakken wat te bieden. Hoewel er in de hippe wijk van alles te doen is, heeft het massatoerisme Amsterdam-Noord nog niet bereikt. Dat betekent dat je hier nog heerlijk kunt genieten van wat de wijk te bieden heeft, zonder dat je over de koppen kunt lopen. Hoewel Amsterdam-Noord lang niet zo druk is als het centrum, raden we je aan om van tevoren een parkeerplaats te regelen.

Wij vertellen je welke bezienswaardigheden je in Amsterdam-Noord echt niet mag missen, waar je kunt parkeren in Amsterdam-Noord en hoe je daarna eventueel verder kunt reizen met het openbaar vervoer. 

Bezienswaardigheden in Amsterdam-Noord 

Wil je Amsterdam-Noord verkennen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dat is best begrijpelijk, want er is zoveel leuks te doen! Gelukkig liggen veel bekende bezienswaardigheden in kleine groepjes bij elkaar. Zet je auto in een parkeergarage in Amsterdam-Noord en verken de omgeving te voet. 

Wij raden je aan te starten bij de Strip. Hier vind je om te beginnen het bijzondere gebouw van het Eye Film Museum, waar je alles over film kunt leren. Ook de Amsterdam Toren ligt in deze buurt. In dit gebouw zijn bedrijven, winkels, restaurants en een hotel samengebracht, met de populaire A’dam Lookout op de hoogste verdieping. Neem een lift met lichtshow naar het dakterras voor een overweldigend uitzicht, en geniet van een diner of een drankje aan de bar. Ben je een echte adrenalinejunkie? Dan kun je hier plaatsnemen in speciale schommels die tot over de rand reiken. Naast de A’dam Toren ligt This is Holland, een 5D flight simulator die je meeneemt langs Nederlandse landschappen met molens en tulpen. Voor muzikale optredens kun je naar Paradiso Noord en als je wat geschiedenis op wilt snuiven kun je naar het monumentale Ponthuys wandelen. 
Een ander gebied dat je echt niet mag overslaan is de NDSM-werf. De voormalige scheepswerf is een verzamelplaats voor creatieve geesten en artiesten, en biedt naast optredens, exposities, festivals en heerlijke eettentjes ook een straatkunstmuseum en zelfs een stadsstrand. Ook de IJ-hallen, Europa’s grootste vlooienmarkt, vind je hier. Je kunt dus ook in deze omgeving met gemak meerdere leuke dingen combineren. 

Wil je liever wat tijd doorbrengen in het groen? In Amsterdam-Noord kun je de parken het Vliegenbos, het Baanakkerspark, het Schellingwouderpark en het Noorderpark bezoeken. Ook de tuindorpen – buurten in Amsterdam-Noord met een dorps karakter – zijn het bezichtigen waard. Overweeg dus om je auto in een parkeergarage in Amsterdam-Noord te zetten en een fiets te huren om er daarna lekker op uit te gaan. 

Parkeren Amsterdam-Noord

Wil je je auto parkeren in Amsterdam-Noord? Dan zijn er verschillende opties. Allereerst kun je proberen om een plekje langs de straat te vinden. Het nadeel is dat het meestal relatief duur is en dat het lastig kan zijn om een plekje te vinden. 

Als je wilt parkeren in Amsterdam-Noord doe je er beter aan om een parkeergarage te vinden en die het liefst vooraf te boeken. Er zijn een aantal zogeheten ‘blauwe zones’. Daar kun je gratis in Amsterdam-Noord parkeren. Helaas zijn deze parkeerplekjes schaars. In het merendeel van de wijken geldt dat je er tegen betaling kunt parkeren. 

Wil je goedkoper parkeren in Amsterdam-Noord? Er ligt een P+R locatie bij de A’dam Toren die gratis is als je er direct een fiets boekt. 

Parkeren Amsterdam-Noord en verder met het OV

Er is nog een mogelijkheid om goedkoop te kunnen parkeren in Amsterdam-Noord. Je kunt ook bij een van de andere P+R locaties in Amsterdam parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer naar het centrum reizen (dit is een voorwaarde voor goedkoop parkeren bij alle P+R locaties, behalve bij die van de A’dam Toren, die niet door de gemeente Amsterdam verzorgd wordt). Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je vervolgens de gratis pont die tussen de Buiksloterweg en het Centraal Station van Amsterdam vaart. 

Amsterdam-Noord is sowieso erg goed met andere delen van de stad verbonden. Met de auto is Amsterdam-Noord bereikbaar via de ringweg A10 of vanaf Amsterdam Centrum via de IJ-tunnel. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo. Metrolijn 52 (die van noord naar zuid loopt) brengt je in mum van tijd van de ene naar de andere kant van de stad. 

Parclick kan je helpen bij het reserveren van een plek in een parkeergarage in Amsterdam-Noord. Zo weet je zeker dat je op voordelige wijze altijd verzekerd bent van een parkeerplek!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Amsterdam Noord

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Adriana

Goed adres om te parkeren in het centrum

Ingo

Das Auto wird abgeholt, wo immer ihr es mit dem Anbieter verabredet. Sehr günstig und super praktisch. Personal ist sehr freundlich.

Erkan

Mitarbeiter war sehr hilfreich am Telefon. Sehr empfehlenswert. Ich würden es nochmals buchen und weiterempfehlen.

Abdelhakim

staff was very kind and flexible for our request.I recommend it very much!

Cosima

Wir haben uns verfahren und konnten einem sehr freundlichen Mitarbeiter, der zu uns gekommen ist die Schlüssel unseres Autos übergeben. Dieser hat unser Auto sicher geparkt. Es wurde uns zum besprochenen Treffpunkt pünktlich wieder übergeben. Super!

Murbach

Very friendly and the guy brought us our car after shopping to a different place then booked as we were there having dinner!

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google