• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Amsterdam Centraal Station

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Amsterdam Centraal Station

In het Centraal Station van Amsterdam vind je naast treinen en aansluitingen op andere vormen van openbaar vervoer ook winkels, cafés en fastfoodrestaurants. Je kunt er geld wisselen en er zijn bagagekluisjes. Je kunt er je fiets parkeren, maar hoe zit het met je auto? Er is helaas geen parkeergarage in Amsterdam Centraal Station. Kom je met de auto en wil je toch bij Amsterdam Centraal parkeren? Via Parclick kan je van tevoren tegen de beste prijs een plekje reserveren in een nabijgelegen parkeergarage. 

Bezienswaardigheden in de buurt van Amsterdam CS

Hoewel je vanaf Amsterdam CS gemakkelijk naar andere plekken reist, hoef je voor populaire bezienswaardigheden niet ver. Na het parkeren bij Centraal Station Amsterdam kun je vanaf hier bijvoorbeeld naar het Anne Frank Huis of het Koninklijk Paleis lopen. Ook de Oude Kerk, wetenschapsmuseum NEMO en het Scheepvaartmuseum liggen op loopafstand. Ga je liever shoppen? Met de Kalverstraat om de hoek zit je bij het Centraal Station ook daarvoor helemaal goed. 

Dicht bij Amsterdam Centraal Station parkeren

Wil je zo dicht mogelijk bij Amsterdam CS parkeren? Je kunt proberen om een parkeerplek aan de straat te vinden. Maar echt ideaal is dat niet, want parkeerplekken liggen er nou niet bepaald voor het oprapen. Bovendien kunnen de kosten voor parkeren in centrum Amsterdam aardig oplopen. En dan hebben we het nog niet eens over alle rondschietende fietsers: lang zoeken naar een parkeerplek kan er behoorlijk stressvol zijn! 

Het is slimmer om vooraf een parkeerplaats in een parkeergarage bij Amsterdam Centraal te reserveren. Zo hoef je niet eindeloos zoekend rondjes door de stad te rijden. Bovendien zijn de meeste parkeergarages bewaakt, dus je kunt je auto veilig achterlaten. Parclick kan je helpen bij het reserveren van een plek in een parkeergarage bij Amsterdam CS. 

Parkeermogelijkheden bij Amsterdam Centraal Station

Waar precies kun je het beste bij Amsterdam Centraal parkeren? Wij raden ParkBee Havengebouw, ParkBee Kimpton de Witt of ParkBee Grand Hotel Krasnapolsky aan. Deze parkeergarages bij Amsterdam Centraal bevinden zich op loopafstand van het station en via Parclick is een reservering zo geregeld. 

Goedkoper Parkeren bij Centraal Station Amsterdam 

Amsterdam is in parkeerzones met verschillende parkeertarieven opgedeeld. Parkeren in het centrum van Amsterdam is het allerduurste. Wil je goedkoop parkeren en je auto wat langer laten staan? Laat de parkeergarages bij Amsterdam CS dan aan je voorbijgaan en zet je auto in de parkeergarage Amrâth Apart-Hotel Schiphol of op een van de grote parkeerterreinen net buiten Amsterdam. 
Er zijn zeven Park and Ride (P+R) locaties aan de rand van Amsterdam. Je bereikt ze allemaal eenvoudig via ringweg A10. De parkeerterreinen zijn meestal niet beveiligd, maar als je geen kostbare spullen voor het raam laat liggen, is parkeren er relatief veilig. 

Doordeweeks na 10.00 uur en in het weekend kun je hier voor één euro 24 uur parkeren. Voor 10.00 uur betaal je doordeweeks acht euro voor de eerste 24 uur, daarna ook een euro per dag. Na vier dagen geldt het duurdere standaardtarief. Goedkoop parkeren in Amsterdam mag bij een P+R als je binnen een uur met het OV naar het centrumgebied van Amsterdam reist. 
Vind je verder weg parkeren geen probleem, maar heb je je auto liever in een beveiligde parkeergarage? Zet hem dan bij het Amrâth Apart-Hotel in Badhoevedorp. Reserveer vooraf een dagkaart via Parclick en dankzij dit slimme trucje kost een dag parkeren je maar 5 euro! Vanaf halte Anderlechtlaan reis je met de bus richting het centrum. 

Met het OV na parkeren bij Amsterdam Centraal

Heb je je auto met behulp van Parclick in een parkeergarage bij Amsterdam CS gezet, dan kun je vanaf het Centraal Station gemakkelijk verder reizen met het openbaar vervoer.
Vanaf Amsterdam CS reis je met de trein heel Nederland door. Maar je kunt ook op de trein naar Bazel, Berlijn, Brussel Zuid, Frankfurt, Londen St. Pancras of Parijs stappen. De metro’s vind je onder het treinstation en deze verbinden je met andere stadsdelen zoals Amsterdam-Zuid (52), de Bijlmer Arena (50 en 54), Amsterdam-Noord (lijn 52) en Amsterdam-Oost (51). Bussen zijn net als de pont en taxi’s aan de IJ-zijde van het station te vinden. Het station heeft drie uitgiftepunten voor OV-fietsen. 

Boek je parkeerplaats online bij Parclick

Het Centraal Station in Amsterdam heeft een hoop te bieden. Een voordelige parkeerplaats bij Amsterdam CS boek je makkelijk en snel via Parclick.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Amsterdam Centraal Station

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Adriana

Goed adres om te parkeren in het centrum

Ingo

Das Auto wird abgeholt, wo immer ihr es mit dem Anbieter verabredet. Sehr günstig und super praktisch. Personal ist sehr freundlich.

Erkan

Mitarbeiter war sehr hilfreich am Telefon. Sehr empfehlenswert. Ich würden es nochmals buchen und weiterempfehlen.

Abdelhakim

staff was very kind and flexible for our request.I recommend it very much!

Cosima

Wir haben uns verfahren und konnten einem sehr freundlichen Mitarbeiter, der zu uns gekommen ist die Schlüssel unseres Autos übergeben. Dieser hat unser Auto sicher geparkt. Es wurde uns zum besprochenen Treffpunkt pünktlich wieder übergeben. Super!

Murbach

Very friendly and the guy brought us our car after shopping to a different place then booked as we were there having dinner!

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google