Parkeergarages dichtbij Luchthaven Charles de Gaulle (CDG)

7 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  T1 Roissy Charles de Gaulle ECTOR - Service Voiturier

  Overdekt (1.9m)
  Prijs voor 12 dagen en 2 uur

  T2 Roissy Charles de Gaulle ECTOR - Service Voiturier

  Overdekt (1.9m)
  Prijs voor 14 dagen en 8 uur

  Roissy Tarif - Aéroport Roissy CDG

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag

  Central Roissy - Aéroport Roissy CDG - Couvert

  Overdekt
  Prijs voor 1 dag
  1. Goedkoper

  Parking Facile - Aéroport Roissy CDG

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag
  1. Goedkoper

  Pascher - Aéroport Roissy CDG

  Overdekt (3.6m)
  Prijs voor 1 dag

  T3 Roissy Charles de Gaulle ECTOR - Service Voiturier

  Overdekt (1.9m)
  Prijs voor 18 dagen en 14 uur

Waar te parkeren in Luchthaven Charles de Gaulle (CDG)

Charles de Gaulle ligt ten noordoosten van Parijs op ongeveer 50 minuten afstand met het OV. Parkeren kun je op verschillende plekken doen. Zo kun je op de interactieve kaart zien hoe duur parkeren is en hoe ver je van het vliegveld wilt en kunt parkeren. Ben dus goed voorbereid en reserveer je parkeerplek vooraf. Bespaar een hoop gedoe en geld en boek je parkeergarage bij Parclick!

Paris Charles de Gaulle airport

Je wilt binnenkort waarschijnlijk naar Parijs gaan, of vanaf Charles de Gaulle reizen. Charles de Gaulle is het belangrijkste vliegveld van Frankrijk. Dagelijks vliegen er gemiddeld 200.000 personen vanaf, of naar het vliegveld. Buiten passagiers worden er ook een hoop vracht vervoert, maar liefst 6000 ton per dag. Omdat dit vliegveld zo belangrijk is geworden, kun je er qua voorzieningen ook veel van verwachten. Zo is er bijvoorbeeld WIFI voor iedereen die daar gebruik van wilt maken. Mocht je sneller internet willen dan kan dit tegen betaling. Verder beschikt het vliegveld over verschillende voorzieningen zoals supermarkten, apotheken, restaurants, winkels, autoverhuur en nog veel meer. Er zijn zelfs locaties waar je je telefoon kunt opladen mocht hij bijna leeg zijn. Altijd handig voor het geval je de familie nog even een berichtje wilt sturen. Of juist niet?

Charles de Gaulle is vernoemd naar Frans militair en politicus Charles de Gaulle. Het vliegveld is geopend op 8 maart 1974 en heeft ondertussen 3 terminals. Terminal 2 is daarvan het grootste en is opgedeeld in 7 delen. Elk deel heeft zijn eigen letter. A tot en met G.

Verder heeft het vliegveld verschillende opties om naar de hoofdstad van de liefde te gaan. Zo kan je een taxi nemen, dit kost je 50/55 euro, afhankelijk van de locatie. Er zijn goedkopere opties. Zo zou je met het OV kunnen gaan. Voor €9,75 heb je een enkeltje Parijs – Charles de Gaulle met de metro. Verder rijden er ook bussen. De prijzen voor een busritje verschillen tussen de 2-23 euro. Dit ligt aan de locatie en de tijd / afstand.

Parkeren kan op en rond het vliegveld. De regel geld, hoe verder van het vliegveld hoe goedkoper. Wij bij Parclick kunnen je hier gemakkelijk bij helpen. Bekijk alle mogelijkheden op onze website en verzeker jezelf van een parkeerplaats tegen een aantrekkelijk tarief!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Luchthaven Charles de Gaulle (CDG) in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .