Parkeergarages dichtbij Luchthaven Parijs-Orly (ORY)

6 Parkeergarages gevonden

  Quick Parking Orly

  Overdekt (2m)
  Prijs voor 1 dag

  Alfa

  Overdekt (3.2m)
  +60 min (626.6km)
  Parclick prijs 1 dag
  25 €

  Soleil Orly - Aéroport Paris Orly

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag

  Terminaux 1-2-3 (W) Orly ECTOR - Service Voiturier

  Overdekt (1.9m)
  Prijs voor 2 dagen en 23 uur
  1. Dichterbij

  Terminal 4 (S) Orly ECTOR - Service Voiturier

  Overdekt (1.9m)
  Prijs voor 7 dagen en 16 uur
  1. Goedkoper

  Adonis Paris Sud - Aéroport Paris Orly

  Onoverdekt (1.9m)
  +60 min (4.9km)
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in Luchthaven Parijs-Orly (ORY)

Vliegveld Parijs-Orly ligt ten Zuidoosten van Parijs op een afstand van ongeveer 45 minuten van de hoofdstad. Iets dichterbij dan Charles de Gaulle ligt van de hoofdstad. Parkeren rond en op vliegvelden kan vrij duur zijn. Parclick heeft verschillende opties op en rond het vliegveld beschikbaar. Prijzen kunnen dus goed uiteenlopen. Bekijk de interactieve kaart hierboven om de beste parkeergarage voor jou te kiezen.

Parijs-Orly airport

Je vliegt vanaf Parijs-Orly (ORY)? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Parclick helpt je namelijk graag bij het zoeken naar de voordeligste parkeerplek voor jouw voertuig!

Jaarlijks vliegen er meer dan 30 miljoen passagiers vanaf of naar vliegveld Parijs-Orly. Dat is ook niet zo gek. Het vliegveld ligt namelijk maar op zo´n 14km van de hoofdstad van de liefde en heeft perfecte verbindingen om daar te komen. Het vliegveld is geopend in 1932 en zou hiermee een van de belangrijkste vliegvelden van Frankrijk worden. Het vliegveld is tot op vandaag het tweede belangrijkste vliegveld met betrekking tot zakelijke doeleinde van vluchten.

Parijs-Orly was vroeger, voor de opening van Charles de Gaulle, het belangrijkste vliegveld in Frankrijk. Het vliegveld maakt zowel binnen, als buitenlandse vluchten en charterservice mogelijk. Mocht je op Parijs-Orly vliegen dan moet je op een van de twee terminals zijn. Terminal West of Terminal South. Beide hebben ieder zijn faciliteiten.

 • Terminal West bijvoorbeeld heeft een “gaming” afdeling. Hier zal je behalve pooltafels en andere spelkasten ook videogames aantreffen. Zo bieden ze playstation 3 en playstation 2 spellen aan, niet helemaal 2017 maar toch leuk.

Verder biedt terminal West verschillende lounges van vluchtmaatschappijen zoals Air France, Britische Airways, Iberia en Vueling aan.

 • Terminal South biedt de Salon Icare Lounge aan. Hier kun je tegen een betaling van 45€ terecht voor een hapje of drankje in een comfortabele minder drukken omgeving. Mocht je op het laatste moment ziek worden, of even wat zoeken om je gezondheid een boost te geven, dan kun je terecht bij de apotheek.

Verder zijn in beide terminals verschillende restaurants en winkels aanwezig om je alvast in de stemming te brengen.

Parclick bied verschillende services aan. Zo helpen we je bij het vinden van een parkeerplaats tegen een goede prijs. Maar we kunnen je ook helpen met het vinden van een Valet service. Dit betekent dat je alleen maar naar de terminal hoeft te rijden, vervolgens haalt iemand van de Valet service je auto op en parkeert die op een veilige plek.

Verder zijn voor “aankomende” passagiers verscheidene vervoersopties naar Parijs en Orly mogelijk. Zo rijden er bussen tussen Parijs en Parijs-Orly airport. Ook is er een metroverbinding en een treinstation aanwezig. 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Luchthaven Parijs-Orly (ORY) in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .