Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij de Kathedraal van Sevilla

0 Parkeergarages gevonden
Parclick Static Map

Waar te parkeren in de Kathedraal van Sevilla

In Sevilla kan je meerdere basilieken, kerken en kathedralen vinden, maar er is er altijd eentje vernoemd naar de stad haarzelf. De Kathedraal van Sevilla is er zo eentje!

Toevallig is de Kathedraal van Sevilla de grootste Katholieke kathedraal van de Wereld. Natuurlijk is deze ook toegevoegd aan de UNESCO werelderfgoedlijst. Deze kathedraal maakt Sevilla een bezoek waard.

Aan de skyline van Sevilla kan je meteen zien waar de kathedraal ligt. Ook kan je de Giralda zien, een van de bekendste monumenten in de stad wat ook een waar kleurenspel speelt met de kathedraal. Door dit kleurenspel lijkt de toren namelijk van goud.

Ga je voor een dag sightseeing in Sevilla? Zorg er dan voor dat je buiten dit oude centrum parkeert. Zodra er auto´s bij elkaar komen heb je namelijk al een file. Het is een beter idee om dichtbij de Morillo tuinen te parkeren, of bij de Guadalquivir rivier. Parclick is hier in samenwerking met parkeergarages wat het nóg makkelijker maakt. Je kan namelijk online een parkeerplaats reserveren. Parkeren in Sevilla was nog nooit zo makkelijk.

De kathedraal staat op een plek waar eerst een Moorse moskee stond. Na de christelijke verovering van Spanje deed deze moskee dienst als katholieke kerk. In 1401 werd er besloten om een grotere, betere en mooiere kathedraal te bouwen. Dit duurde bij elkaar meer dan een eeuw, maar uiteindelijk stond daar het op 3 na grootste kerkgebouw van Europa en het grootste Gotische kerkgebouw van de wereld!

Mogelijkheden om de kathedraal te bezoeken zijn er in overvloed. Je kan van buiten naar de kathedraal kijken terwijl je nipt van je biertje en eet van je tapas. Of woon een mis bij en bewonder de kerk van binnen. Natuurlijk bieden externe bedrijven ook tours aan door de kerk, de Patio de los Naranjos en de Koninklijke kapel.

In de buurt van de kathedraal is nog meer te doen. Loop bijvoorbeeld over de boulevard van de Guadalquivir rivier, loop over de Paseo de Cólon of bezoek het Koninklijk kasteel van Sevilla

Je hoeft je in ieder geval geen zorgen meer te maken over jouw auto. Parkeer deze makkelijk, snel en eenvoudig met Parclick in Sevilla. Reserveer nu binnen 2 minuten.

de Kathedraal van Sevilla