Parkeergarages dichtbij Klooster La Cartuja

8 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  INSUR Cartuja

  Overdekt (2.2m)
  13 min (788m)
  Prijs voor 1 dag

  SABA Estación Sevilla - Plaza de las Armas

  Onoverdekt (2m)
  16 min (968m)
  Prijs voor 16 uur
  1. Goedkoper

  APK2 Arjona

  Overdekt (2.2m)
  16 min (989m)
  Parclick prijs 1 dag
  17 €

  SABA Plaza Concordia

  Overdekt (1.9m)
  20 min (1.2km)
  Prijs voor 16 uur

  APK2 Magdalena

  Overdekt (1.85m)
  23 min (1.4km)
  Parclick prijs 1 dag
  24,90

  AUSSA Mercado del Arenal

  Overdekt (1.9m)
  24 min (1.5km)
  Prijs voor 1 dag

  Paseo de Colón

  Overdekt (2.1m)
  25 min (1.5km)
  Prijs voor 1 dag

  AUSSA Mercado de Triana

  Overdekt (2.2m)
  26 min (1.5km)
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in Klooster La Cartuja

De Monasterio de la Cartuja is één van de 4 kloosters in Andalusië. Deze, genaamd Santa María de las Cuevas is gelegen op het gelijknamige eiland Cartuja.

Er zou in de Moorse tijd in dit gebied veel servies gemaakt worden in ovens, van klei. Er waren verschillende grotten voor het opgraven van deze klei. Nadat de Christenen de stad hadden overgenomen zouden zij een plaat van de heilige maagd Maria tegen zijn gekomen, waardoor dit klooster is gesticht.  

Het klooster werd gesticht in 1400 en is een volledig mengsel van allerlei verschillende bouwstijlen. Zo kan je de Mudéjar Gotische stijl vinden, welke alleen in Spanje voorkwam. De Renaissance en de Barok. Het gave is dat er tijdens de Renaissance en de Barok eindelijk gepronkt mocht worden met wat je had gebouwd. Het hoefde allemaal niet zo somber meer, dat kun je zien aan de ingang van het klooster, de vele pinakels (torentjes) en de vele decoraties.

Wil je graag dit klooster bezoeken? Parkeer dan met Parclick. Bij ons heb je een parkeerplaats gereserveerd binnen 2 minuten en kan je tot 70% op de originele prijs besparen.

Het klooster Santa María de las Cuevas

Genoeg over het oprichten van dit klooster! We gaan verder, wat is er allemaal te bekijken in dit klooster? Nou, de overblijfselen van Christopher Columbus hebben hier dus gelegen, in de Santa Ana Kapel van 1509 tot 1536. 

De keramiekovens op het kloosterhof staan symbool voor het klooster.

Tegenwoordig is het klooster een Nationaal monument en kan je er het Centro Andaluz de Arte Contemporáneo (CAAC) vinden. De vaste stukken zijn gefocust op de Andalusische creativiteit en de relatie tussen Nationale en Internationale kunst. Een bezoekje aan het museum is perfect te combineren met een bezoek aan het klooster zelf, en haar geweldige mix in kunststijlen.

Parkeren in Sevilla was nog nooit zo makkelijk, met Parclick. Kijk op onze interactieve kaart voor de parkeergarage naar jouw wensen. Vergeet je wandelschoenen niet ;) 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Klooster La Cartuja in Sevilla

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .