Parkeergarages dichtbij Torre del Oro

7 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  MC Avenida de Roma

  Overdekt (2.2m)
  5 min (288m)
  Prijs voor 1 dag

  MC Plaza de Cuba

  Overdekt (2.2m)
  5 min (297m)
  Prijs voor 1 dag

  Paseo de Colón

  Overdekt (2.1m)
  10 min (606m)
  Prijs voor 1 dag

  INSUR Buenos Aires

  Overdekt (2m)
  10 min (622m)
  Prijs voor 1 dag

  AUSSA Mercado del Arenal

  Overdekt (1.9m)
  11 min (649m)
  Prijs voor 1 dag

  AUSSA Mercado de Triana

  Overdekt (2.2m)
  11 min (676m)
  Prijs voor 1 dag
  1. Goedkoper

  APK2 Magdalena

  Overdekt (1.85m)
  15 min (906m)
  Parclick prijs 1 dag
  24,90

Waar te parkeren in Torre del Oro

Weer zo´n leuke bezienswaardigheid die invloeden heeft gehad van de verschillende religies die in Sevilla woonden. De Torre del Oro, letterlijk “ Toren van goud” is één van de twee bouwwerken gemaakt door de Almohaden. Ook de Giralda is door hun gebouwd en zij stammen beide uit de 12eeeuw. 

De toren ligt aan de kade van de Guadalquivir rivier, vanaf hier heb je dus fantastisch uitzicht over de Triana wijk, of Santa Cruz en het oude centrum. 

Wil je graag parkeren dichtbij Torre del Oro? Let dan op dat je niet datzelfde mooie historische centrum inrijdt, in de kleine straatjes sta je zo vast en een parkeergarage vinden is een speurtocht op zich.

Daarentegen, met Parclick kan je wèl gewoon een parkeergarage vinden door te kijken op onze interactieve kaart. Parkeer bijvoorbeeld bij MC Avenida de Roma, 5 minuten van Torre del Oro. Reserveer binnen 2 minuten en parkeer voor aankomst met Parclick in Sevilla.

Torre del Oro

Een lief torentje met eeuwen aan geschiedenis

Dit torentje heeft als veel verschillende dingen gediend. Het was vroeger een wachttoren voor het controleren van de Guadalquivir rivier. Ook is het torentje een gevangenis geweest tijdens de middeleeuwen. En was het een deel van de stadsmuur van Sevilla.

Weet je trouwens waar de naam “de gouden toren” vandaan komt? De Torre del Oro is in elkaar gezet met een mengsel van mortel en hooi, wat het een goude kleur geeft als de zon er op schijnt.

Als laatste heeft de toren nog een “zusje” genaamd Torre de la Plata, wat in het Nederlands Toren van zilver betekend. Ook deel van de stadsmuur en een militaire toren. Er is één verschil. De Torre del oro bestaat uit 3 delen waarvan het bovenste deel, een soort extra rond torentje, pas op de toren is gezet in 1769. De Torre de la Plata heeft dit extra torentje niet.

Nou. Klaar met al dat gepraat, het bekijken van dit torentje is veel leuker! Wil je graag parkeren dichtbij de Torre del Oro of in Sevilla. Parkeer dan met Parclick! Je weet zo zeker waar de parkeergarage is en hoe veel je betaald. Bespaar tot 70% op de originele prijs met Parclick in Sevilla.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Torre del Oro in Sevilla

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .