• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Terminal Fusina

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Terminal Fusina

Fusina is een klein en sfeervol stadje dat niet ver van de Porto Marghera ligt, in Venetië. Dus waarom besloten we te gaan praten over Fusina? Nou, vanwege de Terminal Fusina natuurlijk! Er zijn vele manieren om het historische centrum van Venetië te bereiken. Een van deze manieren is door een veerboot te nemen van Terminal Fusina zodat je dag meteen goed begint. Simpel, typ Terminal Fusina in je navigatiesysteem of ga op je gevoel en wees zeker dat je afslag SR11 Via della Stazione en Via Moranzani pakt om bij de terminal te komen. Mocht je nog geen parkeergarage hebben gevonden, of er misschien niet eens bij hebben stilgestaan, dan helpt Parclick je graag. Scroll naar boven en vind de beste tarieven voor de beste parkeergarages. Dit bespaart je straks een hoop tijd en geld.

Terminal Fusina

Zoals we al aangaven, je kan vanaf Terminal Fusina gemakkelijk een veerboot pakken om richting de mooie lagune stad te reizen. We adviseren je om op tijd de dienstregeling van de veerboot te controleren. Deze verandert namelijk per seizoen. Zover wij weten zijn dit de huidige openingstijden:

Tussen november en maart: tussen 08.00 en 18.30

Tussen april en oktober: tussen 08.00 en 20.30

De rit duurt ongeveer 25 minuten. In de tussentijd heb je tijd voor wat foto’s en selfies. Mocht je een kaart van Venetië bij hebben, dan is dit een goed moment om te beginnen met markeren van een looproute.

Mocht je nog steeds op zoek zijn naar een low-cost parkeergarage in Venetië, laat ons je dan helpen. Parclick helpt je graag bij je zoektocht en belooft je het een stuk makkelijker te maken.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Terminal Fusina