Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Het Santa Lucia treinstation, Venetië

6 Parkeergarages gevonden
 • Autorimessa Comunale Venezia AVM - Porto di Venezia
  1. Dichterbij

  Autorimessa Comunale Venezia AVM - Porto di Venezia

  Overdekt (2.2m)
  7 min (391m)
 • MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  Onoverdekt
  7 min (447m)
  Prijs voor 1 dag
 • Garage San Marco - Venezia Centro

  Garage San Marco - Venezia Centro

  Overdekt (2.1m)
  8 min (469m)
  Prijs voor 1 dag
 • Venezia Center Parking Garage (ex Isolanova Parking)
  1. Goedkoper

  Venezia Center Parking Garage (ex Isolanova Parking)

  Overdekt (2.2m)
  18 min (1.1km)
  Prijs voor 1 uur
 • Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Onoverdekt (2.3m)
  +60 min (4.2km)
  Parclick prijs 1 dag
  25 €
 • Marive Parking+Water Taxi Exclusive - Venezia

  Marive Parking+Water Taxi Exclusive - Venezia

  Onoverdekt (2.3m)

Waar te parkeren in Het Santa Lucia treinstation, Venetië

Parkeren in de buurt van het Stazione Venezia Santa Lucia, makkelijker kan het niet, want Parclick heeft een oplossing! Natuurlijk zijn wij flink op zoek gegaan om jou de beste parkeergarages te bieden. Neem bijvoorbeeld de twee parkeergarages op Piazzale Roma. Vanaf hier is het maar 6 minuutjes lopen naar het Santa Lucia treinstation. Of ga voor een parkeerplaats op Venetië Mestre, bijvoorbeeld SABA Venezia Mestra Stazione. Vanaf hier loop je in 5 minuten naar het treinstation en zit je binnen 30 minuten in Venetië, onder het genot van een indrukwekkend uitzicht. 

Kijk op onze interactieve kaart, kies de parkeergarage die het best bij jou past, reserveer en klaar! jouw parkeerplaats is gegarandeerd bij aankomst in Venetië. 

Het Stazione Venezia Santa Lucia, oftewel het Santa Lucia treinstation van Venetië ligt aan de voet van deze drijvende stad. Je zult vanaf hier dus vrij snel en gemakkelijk deze mooie stad kunnen bereiken. We raden je aan van tevoren je treintickets te boeken. Dit kan namelijk qua prijs redelijk wat schelen. Houd er rekening mee dat het vrij druk kan zijn tijdens de zomer en publieke feestdagen.

Maar wat valt er allemaal te doen in en rond het station? Het station zelf is gewoon een station zoals elk ander. Opgericht in 1861. Het wordt wel al door generaties lang gebruikt, maar is verder bedoelt om mensen van Mestre naar Venetië te brengen, of terug.

Loop je het station uit dan is het eerste wat je ziet water, onvermijdelijk in de stad waar wegen gemaakt zijn van water. Loop je richting het centrum, dan is de eerste brug die je tegenkomst de Ponte Della Constituzione. Ga je deze over, dan zit je in de wijk Dorsoduro, nog een bruggetje over en je zit in de wijk San Polo.

Vanaf het station kom je eigenlijk overal makkelijk en snel te voet. Zo ben je op 22 minuten verwijderd van de Basiliek van San Marco. Onderweg zou je langs de beroemde Rialto brug kunnen gaan om uit te kijken over de Canal Grande.

Wat je ook wilt gaan doen in Venetië. Parclick helpt je graag bij het vinden van de beste parkeergarage.

Het Santa Lucia treinstation, Venetië