• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Biënnale van Venetië

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Biënnale van Venetië

De Biënnale van Venetië, sinds 1980 gehost in het Arsenaal van Venetië, in de wijk Castello, is een van de meest prestigieuze en oudste hedendaagse kunsttentoonstellingen ter wereld. Tegenwoordig omvat het verschillende sectoren naast de meer traditionele kunst, zoals architectuur, cinema, theater, dans en muziek. Boek uw parkeerplaats op de Biënnale van Venetië met Parclick, bespaar en voorkom complicaties! Zoals bekend, is het onmogelijk om rond te rijden in Venetië, omdat de wegen volledig worden vervangen door bevaarbare kanalen. 

Biënnale van Venetië

Een internationale tentoonstelling

De Biënnale werd in 1895 opgericht als een culturele gemeenschap die elke twee jaar een internationale kunsttentoonstelling wilde organiseren. Zelfs vandaag de dag is het nog steeds een sterke troef, ondanks de flankering van verschillende andere evenementen met betrekking tot architectuur, muziek , theater en dans. In het kader van de Biënnale van Venetië is er ook het International Film Festival, in het Lido van Venetië, in het historische Palazzo del Cinema. Het bijwonen van een van de tentoonstellingen van de Biënnale is een unieke en geweldige kans om niet te laten liggen! Als je jouw bezoek voorbereidt, vergeet dan niet om de parking in de buurt van de Biënnale van Venetië te boeken met Parclick! 

De enige parkeer opties  liggen in de buurt van het Piazzale Roma of in Venetië Mestre, op het vasteland, vanwaar je het historische centrum kunt bereiken door met de trein van het station Venezia Mestre naar het treinstation van Venetië Santa Lucia te reizen. Je kunt ook een van de vele bussen die de Liberty Bridge oversteken pakken. De Biënnale van Venetië kan worden bereikt dankzij de waterbuslijnen 1, 4.1, 5.1 en 6. Parclick biedt je in elk geval parkeergelegenheid in beide gebieden, je hoeft alleen maar te kiezen welke bij je past.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Biënnale van Venetië

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Roy

Perfect place ofcourse for a high price in Venice.

Bruno

L'accueil au parking a été très bien, un agent indiquait à quel étage du parking il restait de la place pour stationner, le personnel à l'accueil central a délivré le pass 4 jour sans aucun problème. Le parking était bien dimensionné pour notre véhicule.

Marco

Ottimo parcheggio, personale molto gentile!!

Erika

This was a great parking experience! Easy, convenient, great location’

Abderrahim

Pratique

ALESSANDRO

Parcheggio comodissimo con navetta che porta a Venezia in p.le Roma. Ottima organizzazione: per il ritorno si comunica due ore prima l'orario gradito per il prelievo in p.le Roma e puntualmente arriva la navetta. Proprietario gentilissimo.

Gaelle

Nous avons été ravis de ce service ! Rapport qualité/prix imbattable ! Un accueil vraiment agréable et sympathique, Merci beaucoup

Peter-Friedrich

Guter Service wie immer, das ein und aus checken und die Transfers wären perfekt. Gerne wieder. Auch das buchen auf der Internetseite, lief problemlos

Gregory

Au top

Cusson

It was perfect! Thank you!

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google