• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Tronchetto

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Tronchetto

Welke parkeergarages kunt u boeken in de buurt van Tronchetto?

Ken je de naald in de hooiberg metafoor? Wel, denk nu eens aan het tegenovergestelde. Een parkeerplaats zoeken in Tronchetto is als in een appelboom klimmen en... nou ja, appels vinden. Niet alle structuren staan echter toe dat u uw parkeerplaats van tevoren reserveert. Daar komt nog een probleem bij: goedkoop parkeren in de buurt van Tronchetto is niet gemakkelijk.

Dat is een probleem, want het eiland Tronchetto is niet alleen de enige plaats waar u in de lagune kunt parkeren, maar het ligt ook heel dicht bij de Piazzale Roma, het laatste gebied van Venetië waar u kunt rijden voordat u het historische centrum van Venetië binnenrijdt, en de beste ingang om op het San Marco-plein te komen.

Je weet al wat dat betekent. Honderden toeristen zoals jij. Elke dag. Rondrijden in Tronchetto in de hoop een plek te vinden en het risico lopen met de duurste genoegen te moeten nemen.

Voor degenen onder ons die graag naar Venetië gaan, is deze situatie niet erg prettig. Daarom hebben wij de parkeergarages in de buurt van Tronchetto bestudeerd en een aantal zeer geschikte gevonden die u hier kunt reserveren. Het is zeer groot en heeft dagtarieven die vergelijkbaar zijn met die in veel andere Italiaanse steden.

parkeren tronchetto venetië

Waar moet ik parkeren bij Tronchetto?

We hebben het over:

Parkeren Autorimessa Comunale AVM - Haven van Venetië

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen bij Tronchetto die u kunt boeken met Parclick. Het is een enorme structuur van 6 verdiepingen, met 10 parkeerplaatsen en 2 terrassen, die 2.182 parkeerplaatsen en 300 motorplaatsen telt.

De parking is 24 uur per dag open, elke dag van het jaar. Bovendien heeft het een perfecte ligging, want het ligt dicht bij zowel de oude stad als de haven. Deze laatste ligt op slechts tien minuten lopen, maar als u te veel bagage hebt, kunt u ook de People Mover nemen, die vlak voor de faciliteit langs rijdt. Bovendien ligt de AVM Municipal Garage zeer dicht bij het station van Venetië Santa Lucia en, bovenal, bevindt het zich op de Piazzale Roma.

Garage San Marco - Venetië Centrum:

Ook gelegen aan de Piazzale Roma, in een bevoorrechte positie om de lagune te bezoeken, maar ook om de haven en het station van Venetië Santa Lucia te bereiken. 24 uur per dag geopend en onder videobewaking, biedt het een breed scala aan diensten, zoals het oppompen van uw banden of het opladen van uw autoaccu.

Indien u daarentegen de voorkeur geeft aan een premium service zoals Car Valet, waarmee u met de parkeergarage de plaats, datum en tijd van het ophalen van de auto kunt afspreken zonder dat u er fysiek naartoe hoeft, dan zijn hier twee uitstekende alternatieven voor Piazzale Roma:

Hoeveel kost het om te parkeren in Tronchetto Venetië?

Hier zijn de beste prijzen die we voor u hebben:

  • Parking Autorimessa Comunale AVM - Porto di Venezia: 26,83€ voor 1 dag; 73,69€ voor 3 dagen;
  • Garage San Marco - Venetië Centrum: 39€ voor 1 dag; 105€ voor 3 dagen;
  • VenicePark by Blitz - CarValet - Piazzale Roma - Onoverdekt: € 43,49 voor 1 dag; € 123,49 voor 3 dagen;
  • MarcoPolo - Auto Valet - Venetië Centrum - Onoverdekt: 83,49€ voor 3 dagen; 173,49€ voor 6 dagen.

"En hoe kom ik dan van Tronchetto naar Venetië?"

Of u nu besluit een plaats in de Autorimessa te reserveren of uw geluk te beproeven, de weg naar het centrum zal dezelfde zijn.

Om van Tronchetto naar Venetië te komen kunt u de People Mover nemen, die door de haven rijdt en de tweede Ponte della Libertà oversteekt om in een paar minuten op Piazzale Roma te zijn. Van daaruit kunt u te voet verdergaan en komt u meteen in het historische centrum van Venetië.

Waar moet ik mijn auto laten om naar Venetië te gaan?

Hier zijn enkele alternatieven op het vasteland om Venetië comfortabel te bereiken per shuttle of veerboot:

Zoals u kunt zien, kunt u in Mestre goede goedkope parkeergarages vinden die goed met het openbaar vervoer verbonden zijn met Tronchetto!

De parkeergarages die we u tot nu toe hebben laten zien zijn allemaal parkeergarages in de buurt van Tronchetto die u zou moeten overwegen, maar het zijn niet de enige. Kijk op de kaart, kies de parkeerplaats die het beste bij u past en reserveer nu uw parkeerplaats in Venetië met Parclick!

Waar kan ik gratis parkeren in Venetië?

Nog een interessant onderwerp: om een gratis parkeerplaats in Venetië te vinden, moet u op het vasteland verblijven, in Mestre en in nabijgelegen plaatsen zoals Trivignano of Chirignano, een wisselparkeerplaats zoeken en met het openbaar vervoer naar de eilanden gaan. Er zijn verschillende alternatieven: de parkeergarages in Via Trieste, Via Borgo Pezzana, Via Castellana, Via Bella en Via Miranese bij de ringweg van Mestre, en die in Via Santa Maria dei Battuti bij de begraafplaats, bijvoorbeeld.

We moeten uw verwachtingen teleurstellen: het is niet mogelijk om gratis te parkeren in het centrum van Venetië, zelfs niet op Piazzale Roma

Meer informatie

Tronchetto, ook bekend als Isola Nuova, is een kunstmatig eiland aan de westkant van de Venetiaanse Lagune. Het vormt het laatste deel van het netwerk van auto's, en samen met de nabijgelegen Piazzale Roma, waarover u al gehoord moet hebben, vormt het de enige parkeerplaats in de lagune. Nee, dat is geen vergissing, dat is het echt!

Als u een dag, een weekend of zelfs een maand in Venetië wilt doorbrengen, is uw enige kans om een parkeerplaats in de buurt van het stadscentrum te vinden, uw auto achter te laten in Tronchetto of op Piazzale Roma.

Wanhoop echter niet, dit is een groot voordeel als u voor een cruise vanuit Venetië moet vertrekken en u uw voertuig veilig op een bewaakte parkeerplaats wilt achterlaten, aangezien de haven van Venetië zich op slechts een steenworp afstand van Tronchetto bevindt!

Als u de stad komt bezoeken, wel... het is altijd de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het centrum en de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië! Het enige probleem op dit punt is dat u bij aankomst te maken krijgt met hordes chauffeurs die vastbesloten zijn om zo snel mogelijk te parkeren, met als gevolg stress, chaos en vooral de nachtmerrie van elke toerist ... parkeergarages vol!

Om deze reden raadt Parclick u aan om vooraf (zelfs nu al) een parkeerplaats in Venetië te reserveren, waardoor u bij aankomst gegarandeerd een parkeerplaats heeft! 

Als parkeren in de buurt van Tronchetto u een duur alternatief lijkt, bieden wij u altijd de mogelijkheid om een goedkope parkeerplaats te kiezen, bijvoorbeeld in de buurt van het station van Venezia Mestre, op het vasteland, vanwaar u zonder problemen het historische centrum van Venetië en Tronchetto kunt bereiken zonder auto, gezien de uitstekende busdienst die om de 10 minuten vertrekt en de mogelijkheid om de trein te nemen voor één halte, tot het station van Venezia Santa Lucia.

Tronchetto

Het kunstmatige eiland in het centrum van Venetië

Nadat u het parkeerprobleem hebt opgelost, bent u eindelijk klaar om alle wonderen te gaan bekijken die verborgen liggen in de calli van Venetië. De beste manier om van de stad te genieten is uiteraard te voet, maar u hoeft niet af te zien van het gemak van een openbaar vervoersdienst, of beter nog... een openbare bootdienst!

Als u haast heeft om de belangrijkste monumenten te bereiken, of misschien uw hotel, zult u blij zijn te weten dat u in Tronchetto, waarvan de bouw begon in 1958, de openbare vervoersmaatschappij van Venetië vindt, die een lijndienst per boot aanbiedt naar alle bestemmingen in de lagune.

Vanaf Tronchetto kunt u inschepen op bootlijn 2 in de richting van het San Marcoplein, waarbij u kunt kiezen tussen de route langs het Canal Grande of langs het Canal Giudecca. Het gewone kaartje voor de vaporetto kost € 7,50 en geeft recht op 75 minuten reizen op alle openbare navigatielijnen vanaf het moment van de eerste validatie.

Dankzij zijn uitstekende ligging is Tronchetto vooral een doorgangs- en parkeerzone. Daarom is sinds 2010 de People Mover-dienst in gebruik, die het Maritiem Station en vervolgens de nabijgelegen haven van Venetië doorkruist en uitkomt op de Piazzale Roma, waar u uw bezoek aan het historische centrum kunt beginnen.

Door een parkeerplaats te reserveren bij Parclick, verzekert u zich van de dichtstbijzijnde parkeerplaats bij het historische centrum van Venetië. Zodra u uw auto hebt achtergelaten, kunt u uw avontuur in de Serenissima zonder enige moeite beginnen! Mis de kans niet om nu uw parkeerplaats in de buurt van Tronchetto te kiezen en te reserveren, laat andere chauffeurs zien dat u verder bent

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Tronchetto

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Roy

Perfect place ofcourse for a high price in Venice.

Bruno

L'accueil au parking a été très bien, un agent indiquait à quel étage du parking il restait de la place pour stationner, le personnel à l'accueil central a délivré le pass 4 jour sans aucun problème. Le parking était bien dimensionné pour notre véhicule.

Marco

Ottimo parcheggio, personale molto gentile!!

Erika

This was a great parking experience! Easy, convenient, great location’

Abderrahim

Pratique

Federica

Attenzione ,immediatamente prima di questo parcheggio ce ne è un altro , il navigatore ci portava a quello ,quindi controllate il nome .Ottima posizione per chi deve prendere il treno ,a 10 minuti a piedi dall ingresso principale della stazione Termini

Carole

Parking surveillé proche du centre mais personnel pas super aimable. Dommage sinon c était parfait

ALESSANDRO

Parcheggio comodissimo con navetta che porta a Venezia in p.le Roma. Ottima organizzazione: per il ritorno si comunica due ore prima l'orario gradito per il prelievo in p.le Roma e puntualmente arriva la navetta. Proprietario gentilissimo.

Gaelle

Nous avons été ravis de ce service ! Rapport qualité/prix imbattable ! Un accueil vraiment agréable et sympathique, Merci beaucoup

Peter-Friedrich

Guter Service wie immer, das ein und aus checken und die Transfers wären perfekt. Gerne wieder. Auch das buchen auf der Internetseite, lief problemlos

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google