Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Tronchetto

22 Parkeergarages gevonden
 • Autorimessa Comunale Venezia AVM - Porto di Venezia
  1. Dichterbij

  Autorimessa Comunale Venezia AVM - Porto di Venezia

  Overdekt (2.2m)
  2 min (92m)
 • Garage San Marco - Venezia Centro

  Garage San Marco - Venezia Centro

  Overdekt (2.1m)
  2 min (128m)
  Prijs voor 1 dag
 • MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  Onoverdekt
  3 min (155m)
  Prijs voor 2 dagen
 • Venezia Center Parking Garage (ex Isolanova Parking)
  1. Goedkoper

  Venezia Center Parking Garage (ex Isolanova Parking)

  Overdekt (2.2m)
  16 min (978m)
  Prijs voor 1 uur
 • Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Onoverdekt (2.3m)
  +60 min (4.3km)
  Parclick prijs 1 dag
  25 €
 • Terminal Fusina

  Terminal Fusina

  Onoverdekt (7m)
  +60 min (5.3km)
  Prijs voor 12 uur
 • Venice Utility Park - Shuttle - Porto di Venezia - Coperto

  Venice Utility Park - Shuttle - Porto di Venezia - Coperto

  Overdekt (4.5m)
  Prijs voor 2 dagen
  Wandeltijd naar de terminal:
 • Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Scoperto

  Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Scoperto

  Onoverdekt (4.5m)
  +60 min (6.6km)
  Prijs voor 2 dagen
 • Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Coperto

  Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Coperto

  Overdekt (4.5m)
  +60 min (6.6km)
  Prijs voor 2 dagen
 • Fly Park Venezia - Car valet - Coperto

  Fly Park Venezia - Car valet - Coperto

  Overdekt
  Prijs voor 1 dag
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • Fly Park Venezia - Shuttle - Scoperto

  Fly Park Venezia - Shuttle - Scoperto

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.
 • Fly Park Venezia - Car valet - Scoperto

  Fly Park Venezia - Car valet - Scoperto

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • Fly Park Venezia - Shuttle - Coperto

  Fly Park Venezia - Shuttle - Coperto

  Overdekt
  Prijs voor 1 dag
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.
 • Delfino Autorimessa

  Delfino Autorimessa

  Overdekt (2m)
  +60 min (7.9km)
  Prijs voor 1 uur
 • Garage Europa - Stazione di Venezia Mestre

  Garage Europa - Stazione di Venezia Mestre

  Overdekt (2.3m)
  +60 min (8.1km)
  Prijs voor 2 dagen
 • SABA Stazione di Venezia Mestre

  SABA Stazione di Venezia Mestre

  Onoverdekt (2.05m)
  +60 min (8.2km)
  Prijs voor 1 dag
 • San Marco Aeroporto Venezia - Shuttle

  San Marco Aeroporto Venezia - Shuttle

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.
 • MarcoPolo - FREE Shuttle - Piazzale Roma

  MarcoPolo - FREE Shuttle - Piazzale Roma

  Onoverdekt (2m)
  +60 min (9.4km)
  Prijs voor 1 dag
 • MarcoPolo - FREE Shuttle - Porto di Venezia

  MarcoPolo - FREE Shuttle - Porto di Venezia

  Onoverdekt (2m)
  +60 min (9.4km)
  Prijs voor 1 dag
 • MarcoPolo - FREE Shuttle - Stazione di Venezia Mestre

  MarcoPolo - FREE Shuttle - Stazione di Venezia Mestre

  Onoverdekt (2m)
  +60 min (9.4km)
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in Tronchetto

Ken je de naald in de hooiberg metafoor? Wel, denk nu eens aan het tegenovergestelde. Een parkeerplaats zoeken in Tronchetto is als in een appelboom klimmen en... nou ja, appels vinden. Niet alle structuren staan echter toe dat u uw parkeerplaats van tevoren reserveert. Daar komt nog een probleem bij: goedkoop parkeren in de buurt van Tronchetto is niet gemakkelijk.

Dat is een probleem, want het eiland Tronchetto is niet alleen de enige plaats waar u in de lagune kunt parkeren, maar het ligt ook heel dicht bij de Piazzale Roma, het laatste gebied van Venetië waar u kunt rijden voordat u het historische centrum van Venetië binnenrijdt, en de beste ingang om op het San Marco-plein te komen.

Je weet al wat dat betekent. Honderden toeristen zoals jij. Elke dag. Rondrijden in Tronchetto in de hoop een plek te vinden en het risico lopen met de duurste genoegen te moeten nemen.

Voor degenen onder ons die graag naar Venetië gaan, is deze situatie niet erg prettig. Daarom hebben wij de parkeergarages in de buurt van Tronchetto bestudeerd en een aantal zeer geschikte gevonden die u hier kunt reserveren. Het is zeer groot en heeft dagtarieven die vergelijkbaar zijn met die in veel andere Italiaanse steden.

parkeren tronchetto venetië

Waar moet ik parkeren bij Tronchetto?

We hebben het over:

Parkeren Autorimessa Comunale AVM - Haven van Venetië

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen bij Tronchetto die u kunt boeken met Parclick. Het is een enorme structuur van 6 verdiepingen, met 10 parkeerplaatsen en 2 terrassen, die 2.182 parkeerplaatsen en 300 motorplaatsen telt.

De parking is 24 uur per dag open, elke dag van het jaar. Bovendien heeft het een perfecte ligging, want het ligt dicht bij zowel de oude stad als de haven. Deze laatste ligt op slechts tien minuten lopen, maar als u te veel bagage hebt, kunt u ook de People Mover nemen, die vlak voor de faciliteit langs rijdt. Bovendien ligt de AVM Municipal Garage zeer dicht bij het station van Venetië Santa Lucia en, bovenal, bevindt het zich op de Piazzale Roma.

Garage San Marco - Venetië Centrum:

Ook gelegen aan de Piazzale Roma, in een bevoorrechte positie om de lagune te bezoeken, maar ook om de haven en het station van Venetië Santa Lucia te bereiken. 24 uur per dag geopend en onder videobewaking, biedt het een breed scala aan diensten, zoals het oppompen van uw banden of het opladen van uw autoaccu.

Indien u daarentegen de voorkeur geeft aan een premium service zoals Car Valet, waarmee u met de parkeergarage de plaats, datum en tijd van het ophalen van de auto kunt afspreken zonder dat u er fysiek naartoe hoeft, dan zijn hier twee uitstekende alternatieven voor Piazzale Roma:

Hier zijn de beste prijzen die we voor u hebben:

 • Parking Autorimessa Comunale AVM - Porto di Venezia: 26,83€ voor 1 dag; 73,69€ voor 3 dagen;
 • Garage San Marco - Venetië Centrum: 39€ voor 1 dag; 105€ voor 3 dagen;
 • VenicePark by Blitz - CarValet - Piazzale Roma - Onoverdekt: € 43,49 voor 1 dag; € 123,49 voor 3 dagen;
 • MarcoPolo - Auto Valet - Venetië Centrum - Onoverdekt: 83,49€ voor 3 dagen; 173,49€ voor 6 dagen.

Of u nu besluit een plaats in de Autorimessa te reserveren of uw geluk te beproeven, de weg naar het centrum zal dezelfde zijn.

Om van Tronchetto naar Venetië te komen kunt u de People Mover nemen, die door de haven rijdt en de tweede Ponte della Libertà oversteekt om in een paar minuten op Piazzale Roma te zijn. Van daaruit kunt u te voet verdergaan en komt u meteen in het historische centrum van Venetië.

Hier zijn enkele alternatieven op het vasteland om Venetië comfortabel te bereiken per shuttle of veerboot:

Zoals u kunt zien, kunt u in Mestre goede goedkope parkeergarages vinden die goed met het openbaar vervoer verbonden zijn met Tronchetto!

De parkeergarages die we u tot nu toe hebben laten zien zijn allemaal parkeergarages in de buurt van Tronchetto die u zou moeten overwegen, maar het zijn niet de enige. Kijk op de kaart, kies de parkeerplaats die het beste bij u past en reserveer nu uw parkeerplaats in Venetië met Parclick!

Nog een interessant onderwerp: om een gratis parkeerplaats in Venetië te vinden, moet u op het vasteland verblijven, in Mestre en in nabijgelegen plaatsen zoals Trivignano of Chirignano, een wisselparkeerplaats zoeken en met het openbaar vervoer naar de eilanden gaan. Er zijn verschillende alternatieven: de parkeergarages in Via Trieste, Via Borgo Pezzana, Via Castellana, Via Bella en Via Miranese bij de ringweg van Mestre, en die in Via Santa Maria dei Battuti bij de begraafplaats, bijvoorbeeld.

We moeten uw verwachtingen teleurstellen: het is niet mogelijk om gratis te parkeren in het centrum van Venetië, zelfs niet op Piazzale Roma

Meer informatie

Tronchetto, ook bekend als Isola Nuova, is een kunstmatig eiland aan de westkant van de Venetiaanse Lagune. Het vormt het laatste deel van het netwerk van auto's, en samen met de nabijgelegen Piazzale Roma, waarover u al gehoord moet hebben, vormt het de enige parkeerplaats in de lagune. Nee, dat is geen vergissing, dat is het echt!

Als u een dag, een weekend of zelfs een maand in Venetië wilt doorbrengen, is uw enige kans om een parkeerplaats in de buurt van het stadscentrum te vinden, uw auto achter te laten in Tronchetto of op Piazzale Roma.

Wanhoop echter niet, dit is een groot voordeel als u voor een cruise vanuit Venetië moet vertrekken en u uw voertuig veilig op een bewaakte parkeerplaats wilt achterlaten, aangezien de haven van Venetië zich op slechts een steenworp afstand van Tronchetto bevindt!

Als u de stad komt bezoeken, wel... het is altijd de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het centrum en de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië! Het enige probleem op dit punt is dat u bij aankomst te maken krijgt met hordes chauffeurs die vastbesloten zijn om zo snel mogelijk te parkeren, met als gevolg stress, chaos en vooral de nachtmerrie van elke toerist ... parkeergarages vol!

Om deze reden raadt Parclick u aan om vooraf (zelfs nu al) een parkeerplaats in Venetië te reserveren, waardoor u bij aankomst gegarandeerd een parkeerplaats heeft! 

Als parkeren in de buurt van Tronchetto u een duur alternatief lijkt, bieden wij u altijd de mogelijkheid om een goedkope parkeerplaats te kiezen, bijvoorbeeld in de buurt van het station van Venezia Mestre, op het vasteland, vanwaar u zonder problemen het historische centrum van Venetië en Tronchetto kunt bereiken zonder auto, gezien de uitstekende busdienst die om de 10 minuten vertrekt en de mogelijkheid om de trein te nemen voor één halte, tot het station van Venezia Santa Lucia.

Het kunstmatige eiland in het centrum van Venetië

Nadat u het parkeerprobleem hebt opgelost, bent u eindelijk klaar om alle wonderen te gaan bekijken die verborgen liggen in de calli van Venetië. De beste manier om van de stad te genieten is uiteraard te voet, maar u hoeft niet af te zien van het gemak van een openbaar vervoersdienst, of beter nog... een openbare bootdienst!

Als u haast heeft om de belangrijkste monumenten te bereiken, of misschien uw hotel, zult u blij zijn te weten dat u in Tronchetto, waarvan de bouw begon in 1958, de openbare vervoersmaatschappij van Venetië vindt, die een lijndienst per boot aanbiedt naar alle bestemmingen in de lagune.

Vanaf Tronchetto kunt u inschepen op bootlijn 2 in de richting van het San Marcoplein, waarbij u kunt kiezen tussen de route langs het Canal Grande of langs het Canal Giudecca. Het gewone kaartje voor de vaporetto kost € 7,50 en geeft recht op 75 minuten reizen op alle openbare navigatielijnen vanaf het moment van de eerste validatie.

Dankzij zijn uitstekende ligging is Tronchetto vooral een doorgangs- en parkeerzone. Daarom is sinds 2010 de People Mover-dienst in gebruik, die het Maritiem Station en vervolgens de nabijgelegen haven van Venetië doorkruist en uitkomt op de Piazzale Roma, waar u uw bezoek aan het historische centrum kunt beginnen.

Door een parkeerplaats te reserveren bij Parclick, verzekert u zich van de dichtstbijzijnde parkeerplaats bij het historische centrum van Venetië. Zodra u uw auto hebt achtergelaten, kunt u uw avontuur in de Serenissima zonder enige moeite beginnen! Mis de kans niet om nu uw parkeerplaats in de buurt van Tronchetto te kiezen en te reserveren, laat andere chauffeurs zien dat u verder bent

Tronchetto