Landing cover image

Populaire parkeergarages in Het Aquarium van Barcelona

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Het Aquarium van Barcelona

Als je hebt gepland om tijdens je bezoek aan Barcelona het Aquarium (Láquàrium Barcelona) te bezoeken. Dan ben je hier op het goede adres! Het Aquarium van Barcelona ligt op Plaça de l´Odissea, tussen de zee en de (letterlijk) oude haven, Puerto Viejo. Het is een vrij bekend gebied, dat maakt parkeren er niet makkelijk. Reserveer daarom van tevoren met Parclick dichtbij het Aquarium van Barcelona en kom niet voor verassingen te staan.

Het Aquarium van Barcelona

Onderzoek de wonderen van de zee

Het aquarium huist meer dan 35 verschillende aquaria met meer dan 11.000 zeewezens van 450 verschillende soorten. Het meest spectaculaire is de 80 meter lange onderwater tunnel. Volledig gemaakt van glas. Èn als je een duikbrevet hebt mag je in het hoofd-aquarium duiken tussen de haaien en vissen.

Dit aquarium werd al door gemiddeld 14 miljoen mensen bezocht sinds de opening op 8 september 1995. Ook kan je naar tentoonstellingen, cafés of de standaard souvenirwinkeltjes. Als je toch al hier bent, is een bezoekje aan de oude haven van Barcelona ook aan te raden. De historie van deze haven gaat duizenden jaren terug. Tegenwoordig meren veel moderne bootjes en schepen aan.

Dichtbij de haven vindt je dan weer het Winkelcentrum Maramagnum, een winkelcentrum dat elke dag open is. De perfecte plek om lekker te funshopppen. Vanaf hier kan je dan nog even kijken naar de jachten van Real Club Náutico en Real Club Marítimo. Voor als je nog wat geld uit je mouw kan schudden ;)

Bespaar in ieder geval op je parkeerplaats, zodat je niet hoeft te besparen op de rest. Reserveer je parkeerplaats met Parclick en bespaar tot 70% op de originele prijs. 

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Het Aquarium van Barcelona

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Stephane

Personnel très sympathique et agréable

Josep

El dijous vaig poder aparcar a la zona de parking més propera al aquarium que normalment está tencada i no s' enten perquè. En aquest cas i per tema de movilitat es d' agraïr, peor normalment no es deixa. Moltes Gràcies.

Cecile

Le personnel a été très compréhensif et nous a aidé pour bénéficier des tarifs longs séjours, nous les remercions.

Antonio

La personne du parking Eden m'a bcp aidé par téléphone, pour gérer la réserve et une fois arrivé sur place. Merci à lui

Claudia

Muy practico y buen precio

Veronique

Accès facile. A reconnu ma plaque pour l'entrée et le départ. Le personnel m'a donné un code barre à utiliser pour rentrer dans le parking après vite de la ville.Parking très propre et bien pensé. Il est facile de se garer même avec un SUV. Au top.

Brian

Well signed, clean, bright parking. Helpful operator

Evelin

Genial, había una chica muy amable que me respondió a las dudas que tenía.

Markus

Das Personal war super freundlich und hat uns den Weg zum Stadion erklärt. Top!

Jean-Luc

Parking facile d’accès. Personnel aimable et disponible

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google