Landing cover image

Populaire parkeergarages in Nationaal Theater de Catalunya

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Nationaal Theater de Catalunya

Het Nationaal Theater van Catalonië is een vrij modern gebouw, niet ouders dan 20 jaar. Het is gecreëerd bij de Generalitat de Catalunya om klassieke, moderne en onafhankelijk stukken te laten zien.

Het theater is gelegen op de Plaza de las Artes. Hier bevindt zich ook het Auditorium van Barcelona. Hier kan je geweldige muziek en theater vinden in een plaats. Álleen als je maar een paar meter wilt lopen van het ene naar het andere gebouw.

Wil je dichtbij het Nationaal Theater van Catalonië parkeren? Parclick biedt twee parkeergarages aan op 2 minuten lopen van het theater. Als je een plaats reserveert met Parclick hoef je niet lang te zoeken naar een parkeerplaats als je nèt iets te laat aankomt voor een show in het National Theater.

Het Nationale Theater van Catalonië

Het theater is maar een paar meter van het Plaza de las Gloria Catalanas. Dit is ook één van de drukste plaatsen van de stad. Toch op zoek naar iets rustigers? Tussen het Nationaal Theater en de Plaza vindt je de Jardín del Bosque de los Encantes, waar je gezellig kan picknicken.

Er zijn nog duizenden andere dingen te doen. Je kan de grote bezienswaardigheden bekijken zoals de Sagrada Familia en het Aquarium van Barcelona. Of zoek de niet zo bekende dingen op de wijk El Poblenou, of loop door La Barceloneta. Jij weet in ieder geval dat je auto veilig staat terwijl jij de stad verkent, met Parclick.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Nationaal Theater de Catalunya

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Juan Carlos

Comodidad

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Stephane

Personnel très sympathique et agréable

Vipulkumar

Perfecto

Olivier

Parking bien placé proche de la Sagrada Familia. Attention à l'intérieur du parking, place étroite et difficile d'accès : beaucoup de manœuvre à faire!

NURI

Fantástico. Todo súper bien

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google