• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in CosmoCaixa Barcelona

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in CosmoCaixa Barcelona

Als de baan van je dromen altijd is geweest om een wetenschapper te zijn, maar om een of andere reden, hebben moeten opgeven, dan is het ne tijd om wraak te nemen en alles te ontdekken wat je moet weten over de wereld van de wetenschap.

Hoe? Een bezoek aan de CosmoCaixa van Barcelona, een van de beste wetenschappelijke musea die er is!

Het thema van het museum vernieuwd elk seizoen, dus je kunt het museum zo vaak bezoeken als je wilt, er is altijd iets nieuws te vinden;) Dan zijn er de vaste rubrieken, zoals "El Bosque inundado", gewijd aan de natuur en ideaal om wat foto's te maken voor je Instagram pagina.
Bovendien is dit museum van meer dan 50.000 vierkante meter verdeeld over verschillende verdiepingen ... onmogelijk om je te vervelen! Maar als je besluit om CosmoCaixa bezoeken, wacht dan niet tot het laatste moment tot het vinden van een parkeerplek, maar boek van tevoren je parkeerplaats in de buurt van het museum met Parclick! Ook omdat je daarmee weet dat je auto tijdens je bezoek altijd veilig zal zijn;)

CosmoCaixa

Jij bent de hoofdrolspeler

Een van de meest bijzondere aspecten van de CosmoCaixa van Barcelona is het feit dat interactief is. Je kunt deelnemen aan tal van wetenschappelijke experimenten, niets ingewikkelds, we willen niet dat het museum ontploft;)

En als je aan het eind van je bezoek wilt ontspannen en genieten van wat natuur, dan is dit wat je moet doen: voor CosmoCaixa is een park waar je kunt wandelen of een picknick kunt houden of na kunt denken over het leven. Zelfs hier heb je geen tijd om je te vervelen, want het Attractiepark Tibidabo ligt op slechts een paar meter afstand. Wat is beter dan een achtbaan om de dag te beëindigen?

Onthoud dan dat dankzij Parclick je je niet eens zorgen hoeft te maken over waar je moet parkeren in Barcelona, aangezien je parkeerplaats gegarandeerd is voor zo lang als je wilt! Kies je parkeerplaats en begin je reis op de juiste voet!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

CosmoCaixa Barcelona

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Valeriano

It is very dark.

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

LUIS MIGUEL

Practico, para el sitio que ivamos, reservamos online, y no tuvimos ningun problema, repetiremos si vamos más veces. Gracias.

TANIT

La informació de que s'havia de trucar a un telèfon no era certa. Hi havia un vigilant que em va dir que agafés ticket, i a l'hora de marxar, ensenyant la reserva del Parclick em va obrir.

Anna

1ere fois que j'utilise, c'est parfait

Raul

La rapidez de gestión

Bele

Las plazas en una se podía aparcar y en la q estaba al lado se dejaba vacío porq no entraba otro coche.

ALBERT

All perfect

RAUL

Perfecto

Rocío

Me equivoque con la matrícula y me lo solucionaron rápidamente. Gracias

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google