Parkeergarages dichtbij CosmoCaixa Barcelona

6 Parkeergarages gevonden
  COPARK Tanatori Sant Gervasi
  1. Dichterbij

  COPARK Tanatori Sant Gervasi

  Overdekt
  7 min (438m)
  Prijs voor 1 dag
  NN La Rotonda

  NN La Rotonda

  Overdekt
  10 min (586m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 dag
  NN Sant Gervasi

  NN Sant Gervasi

  Overdekt
  12 min (706m)
  Prijs voor 1 dag
  BSM Bonanova

  BSM Bonanova

  Overdekt
  12 min (732m)
  Prijs voor 6 uur
  NN Esteve Terrades

  NN Esteve Terrades

  Overdekt
  14 min (816m)
  Prijs voor 6 uur
  PROMOPARC Bertran 75 - El Putxet
  1. Goedkoper

  PROMOPARC Bertran 75 - El Putxet

  Overdekt
  15 min (901m)
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in CosmoCaixa Barcelona

Als de baan van je dromen altijd is geweest om een wetenschapper te zijn, maar om een of andere reden, hebben moeten opgeven, dan is het ne tijd om wraak te nemen en alles te ontdekken wat je moet weten over de wereld van de wetenschap.

Hoe? Een bezoek aan de CosmoCaixa van Barcelona, een van de beste wetenschappelijke musea die er is!

Het thema van het museum vernieuwd elk seizoen, dus je kunt het museum zo vaak bezoeken als je wilt, er is altijd iets nieuws te vinden;) Dan zijn er de vaste rubrieken, zoals "El Bosque inundado", gewijd aan de natuur en ideaal om wat foto's te maken voor je Instagram pagina.
Bovendien is dit museum van meer dan 50.000 vierkante meter verdeeld over verschillende verdiepingen ... onmogelijk om je te vervelen! Maar als je besluit om CosmoCaixa bezoeken, wacht dan niet tot het laatste moment tot het vinden van een parkeerplek, maar boek van tevoren je parkeerplaats in de buurt van het museum met Parclick! Ook omdat je daarmee weet dat je auto tijdens je bezoek altijd veilig zal zijn;)

Jij bent de hoofdrolspeler

Een van de meest bijzondere aspecten van de CosmoCaixa van Barcelona is het feit dat interactief is. Je kunt deelnemen aan tal van wetenschappelijke experimenten, niets ingewikkelds, we willen niet dat het museum ontploft;)

En als je aan het eind van je bezoek wilt ontspannen en genieten van wat natuur, dan is dit wat je moet doen: voor CosmoCaixa is een park waar je kunt wandelen of een picknick kunt houden of na kunt denken over het leven. Zelfs hier heb je geen tijd om je te vervelen, want het Attractiepark Tibidabo ligt op slechts een paar meter afstand. Wat is beter dan een achtbaan om de dag te beëindigen?

Onthoud dan dat dankzij Parclick je je niet eens zorgen hoeft te maken over waar je moet parkeren in Barcelona, aangezien je parkeerplaats gegarandeerd is voor zo lang als je wilt! Kies je parkeerplaats en begin je reis op de juiste voet!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij CosmoCaixa Barcelona in Barcelona