Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Joan Miró grondvesting

0 Parkeergarages gevonden
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Joan Miró grondvesting

De Joan Miró Grondvesting is een bekend monografisch museum, welke is gefocust op contemporary kunst. De locatie is bijna net zo mooi als de kunst die je er kan vinden. Het museum bevindt zich in het Montjuïc park en is helemaal volgehangen met werken van Spaanse en internationale kunstenaars. Als je plant om wat uurtjes rond te lopen in het museum of een picknick wilt houden in het park, zorg er dan voor dat je auto veilig en dichtbij de Joan Miró geparkeerd staat. Je kan je auto in de blauwe zone neerzetten voor 4 uur en in de groene zone voor 2 uur!

Te weinig tijd? Dat vonden wij ook. Parkeer daarom in een parkeergarage van Parclick zonder maximale tijd en bespaar ook nog eens tot 70% op de originele prijs.

Het museum voor moderne kunst

De Joan Miró grondvesting is een echte must-see als je naar Montjuïc park gaat. Het is een van de belangrijkste musea met moderne kunst van Barcelona. Je kan er meer dan 10.000 werken zien. Het idee voor deze grondvesting komt van de kunstenaar zelf die in 1968 zelf het fundament legde. De stijl die werd gebruikt was echter volledig buitenom de kunststijl die op dat moment fashion was. Het gebouw werd geopend in 1975 toegewijd aan kunst en cultuur. Ook veel kunst van Joan Miró is er te vinden, vooral in surrealistische stijl en zijn eigen stijl: Biomorfische schilderkunst. Vooral te herkennen aan primaire kleuren, vervreemding van vormen en de onschuldigheid van een kindertekening. Als je meer wilt weten over Joan Miró dan raden we je aan om een audiotour te nemen, zo duik je in de wereld van de moderne kunst en vooral de verhalen die er achter zitten.

Het openbaar vervoer is gelukkig ook erg goed in Barcelona, neem bus 55 en 150 om in het Montjuïc park te komen. Je kan daarna zelfs nog even doorreizen naar de Sagrada Familia of Park Guëll.

Kijk je liever naar de olieverf van Joan Miró dan naar een parkeerplaats? Parkeer je auto dan met Parclick in één van onze parkeergarages dichtbij de Joan Miró grondvesting. Allemaal met Parclick in Barcelona.

Joan Miró grondvesting