Parkeergarages dichtbij Hotel Arts

6 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  BSM Marina Port

  Overdekt (2.05m)
  1 min (54m)
  Prijs voor 3 uur
  1. Goedkoper

  BSM Litoral Port

  Overdekt (2.1m)
  4 min (211m)
  Parclick prijs 3 uur
  9,60

  BSM Biomèdic

  Overdekt (2m)
  5 min (322m)
  Prijs voor 3 uur

  CC Centre de la Vila

  Overdekt (2m)
  6 min (363m)
  Prijs voor 2 uur

  BSM Wellington - Zoo

  Onoverdekt
  7 min (415m)
  Prijs voor 3 uur

  BSM Hospital del Mar-Barceloneta

  Overdekt (2.1m)
  8 min (509m)
  Prijs voor 3 uur

Waar te parkeren in Hotel Arts

Jij hebt echt op een heel mooi gelegen hotel geklikt! Het Hotel Arts in Barcelona ligt gewoon 3 keer rollen van het strand! Wie had dat gedacht?

Verder heeft het hotel een mega terras, zeer lichte kamers en een infinity pool! Ja, zo eentje die uitkijkt op de zee als je langs de rand zwemt. 

Ben je bij jouw fantastische hotel ook een fantastische parkeerplaats aan het zoeken? Ga dan lekker voor Parclick! Het hotel biedt wel parkeerplaatsen aan maar hier mag  je dan 54,45 euro PER DAG voor neerleggen. Zoals wij zeggen, Belachelijk. Parkeer je met Parclick, op 1 minuut lopen van het hotel, dan parkeer je voor 25 euro PER DAG. Dat is wel andere koek, toch?

Hotel Arts Barcelona

Gewoon adembenemend

Slaap je in dit Designerhotel met 5 sterren? Dan kan je veel verwachten. Denk aan: Uitzicht op het strand, een wellnesscenter met hot-tub, sauna en fitnessruimte, buitenzwembad, kapper, en nog veel meer voorzieningen.

In dit hotel hoef je jezelf om niks zorgen te maken. Ze spreken er 9 talen, inclusief Nederlands. Het hotel ligt 100 meter van het strand, 400 meter van de dierentuin en 100 meter van het metrostation Ciutadella-Vila Olímpica, welke je door heel de stad kan brengen. 

Parkeer je toevallig in de BSM Marina Port, weer er dan op voorbereid dat je in alle parkeergarages van hetzelfde netwerk kan parkeren. Denk bijvoorbeeld aan diegene bij de Mercado de la Boquería. Wat midden in het oude centrum van Barcelona ligt, dichtbij de Kathedraal van Barcelona, Plaça de Sant Jaume, Plaza Catalunya en nog veel meer!

Parkeer met Parclick als je verzekerd wilt zijn van jouw parkeerplaats, voor een prijs die 70% lager kan zijn dan de originele, voor hoe lang je wilt, waar je wilt. Reserveer binnen 2 minuten en parkeer van tevoren met Parclick in Barcelona!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Hotel Arts in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .