Parkeergarages dichtbij Museum van Natuurwetenschappen

2 Parkeergarages gevonden
  BSM Plaça Fòrum
  1. Dichterbij

  BSM Plaça Fòrum

  Overdekt (2.15m)
  3 min (179m)
  Prijs voor 1 dag
  BSM García Fària
  1. Goedkoper

  BSM García Fària

  Overdekt (4.5m)
  9 min (542m)
  Prijs voor 3 uur

Waar te parkeren in Museum van Natuurwetenschappen

Het Museum van Natuurwetenschappen in Barcelona is één ding om mee te maken als je een bezoekje brengt aan deze stad. Zeker leuk met kinderen, leren met plezier. Hadden we dat op onze leeftijd nog maar ;)

Dit is “the place to be” het museum huist namelijk vaste en een aantal tijdelijke tentoonstellingen. Deze staan allemaal in het teken van de wonderen van de wereld.

Het museum ligt op Plaça Leonardo da Vinci, de ultieme homo universalis (Een persoon die al zijn/haar vaardigheden ontwikkeld, meestal een atletische lichaam in combinatie met intelligentie). Met het openbaar vervoer is dit museum goed te bereiken. Neem bijvoorbeeld lijn L4 van de metro en stap uit bij Maresme-Forum. Ook verschillende bussen (Lijnen 43, H16, 7, 36, 99, B23) en de T4 tram stoppen voor het museum. Vanaf hier kan je ook nog andere bezienswaardigheden bezoeken zoals de Sagrada Familia en de Mercado de la Boqueria.

Er is één minpuntje. Het museum heeft namelijk geen eigen parkeerplaats, waardoor het best lastig is om te parkeren. Gelukkig kan je het museum bezoeken al je maar 2 of 4 uur wilt parkeren. Gebruikt hiervoor de groene en blauwe zones. Niet genoeg tijd? Reserveer dan je parkeerplaats met Parclick zonder maximale tijd en bespaar ook nog eens tot 70% op de originele prijs. Garandeer je parkeerplaats door van tevoren te reserveren met Parclick.

Het Museum van Natuurwetenschappen in Barcelona

Onderzoek de wereld haar verleden, heden en toekomst

Ook wel het Museu Clències Naturals de Barcelona genoemd, als je Catalaans wilt oefenen. Dit museum heeft verschillende locaties, zo ligt er in de Botanische tuinen in het Montjuïc park ook een instituut voor het onderzoeken dan de Middellandse zee flora. Verder heb je het Martorell Museun en het Park la Ciutadela.

De vaste tentoonstelling in het Blau Museum neemt je mee door de evolutie van “Mother Earth” en haar flora en fauna. Grote wetenschapers zoals Darwin, Copernicus en Hutton worden besproken. Zelf als je een èchte wetenschapsfanaat bent kan je niet, niet onder de indruk zijn! (ja, goed lezen ;)

Dit museum geeft je net wat meer van die algemene kennis en is een geweldige toevoeging aan je bezoek aan Barcelona. Parkeer nu dichtbij het museum van Natuurwetenschappen met Parclick in Barcelona.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Museum van Natuurwetenschappen in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .