Landing cover image

Populaire parkeergarages in Catalonia Barcelona Plaza hotel

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Catalonia Barcelona Plaza hotel

Aan Plaza España ligt het Catalonia Barcelona Plaza hotel. Dit 4 sterren hotel ligt een paar minuten lopen van de Fira Barcelona, een groot handelsgebouw waar vaak beurzen worden gehouden. Met dank aan haar bekende locatie is het een van de meest opvallende hotels in Barcelona geworden. Perfect voor vakantie- en werkbezoeken aan Barcelona.

Als je in het Catalonia Barcelona Plaza hotel verbijft dan is het belangrijk dat je een goedkope parkeerplaats in de buurt vindt. Parkeer je bijvoorbeeld is de BSM Rius i taulet parkeerplaats, dan heb je toegang tot Multiparking. Parkeer hiermee in meerdere parkeergarages in de stad en rijd onbeperkt in en uit. Parclick heeft nog meer beschikbare parkeergarages dichtbij het hotel. Kijk op onze interactieve kaart en kies de parkeerplaats naar jouw wensen.

Het Catalonia Barcelona Plaza Hotel

Het hotel met uitzicht over Plaza España

Dit hotel is een van de meest symbolische 4-sterren hotels in Barcelona. De kamers zijn stijlvol en ruimtelijk ingericht en het hotel is voorzien van alle faciliteiten die je maar kan bedenken. Bijvoorbeeld, een 360 graden dakterras met zwembad, een sauna, fitnessruimte en meerdere vergaderruimtes. Ook kan je hier kamers boeken voor de familie en in sommige kamers zijn huisdieren toegestaan.

Stap je de deur uit? Dan sta je bijna in de metro, vanaf hier is heel Barcelona te bereiken. Of ga voor een wandeling in de Montjuïc berg, naar de Mirò grondvesting, Palau Sant Jordi of de Botanische tuinen. Links achter het hotel vindt je ook het Joan Mirò park. In de buurt van het Catalonia Barcelona Plaza hotel is genoeg te doen.

Hotel geregeld! Reserveer nu jouw parkeerplaats voor de perfecte vakantie, stedentrip of werkbezoek met Parclick. Snel, eenvoudig en goedkoop in Barcelona.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Catalonia Barcelona Plaza hotel

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

Iván

Llevamos varios años yendo 1 vez al mes a Barcelona y siempre aparcamos aquí. Plazas fáciles de aparcar, está limpio y cuidado.

Jacques

Bien situé, à 30 mètres de la station de Métro Rocafort (ligne 1)

Raul

La rapidez de gestión

Neus

No vaig veure personal en cap moment. El lector de matricula va funcionar correctament

Cintia

Preu-qualitat fantàstic!

Josep

No

Philippe

Plazas de buen tamaño para coches grandes Muy limpio

Evelyne

le parking est visible et son accès aisé.le personnel est très courtois , efficace et professionnel

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google